3 Ocak 2010 Pazar günü İkeada saat 9:00 da buluşuyoruz. Askeri Üsse geçen hafta doyamadık.
3 Ocak 2010 Askeri Üsde Sabah İçtima Buluşması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Yusuf bey bizim için bekçiyle görüşmelerde bulunuyor. Bekçide sorumlulardan izin koparmaya çalışıyor. Eğer bi terslik olursa üsde toplanamayacağız alternatif yerlere bakacağız bilginize sunulur.
-
eğer pazar sabahı hasta olarak uyanmazsam inş geliyorum
-
Yapma be Kerem Pozitif düşün...
-
mangalmı dedi birisi ??
saygılar
-
mangalmı dedi birisi ??
saygılar
Ben de Duydum...
-
Pazar günü hava yağmurlu görünüyor. Hem mangal hemde atış yapabileceğimiz tek yer sanırım füze üssü.
-
mangalı üsse kurmak iyi fikir koordinatları belirleyip sucuklara hedef belirlemek lazım bunun için görüşmeler devam ediyor en geç cuma günü sonuç alırız..
-
- Resmi Gönderi
Ben de Duydum...
Ben düşündüm ama yazmamıştım
-
cuma gününü tatil ilan edenler varmı acaba ?
-
Vardır tabi de, belki benim gibi uyanamam diye düşünenler de vardır, geçen pazar günü gibi. Sabah ezanıyla yatınca geriye kalan günüm buluşmaya gidemedim diye hayıflanmakla geçti. .
-
Ben düşündüm ama yazmamıştımÜstü kapalı bir "katılma" havası seziyorum !!!
Acaba burnum doğru mu aldı kokuyu ????? -
- Resmi Gönderi
Üstü kapalı bir "katılma" havası seziyorum !!!
Acaba burnum doğru mu aldı kokuyu ?????Why not ?
-
Abi Sabah kahvaltısına da yuvarlak tepside sucuklu yada peynirli yumurta ve çay OFOFOFOFFFFF
-
Arkadaşlar, bir engel çıkmadığı takdirde ben de geleceğim. Ancak IKEA'ya yetişemem, toplantı mahalli belli olunca doğrudan oraya gelirim. Sucuk bana da ayırın haaaa..
-
- Resmi Gönderi
Bende Kadir'i alır gelirim herhalde
-
Dürbün işini cözdüm. AA ile siftah yapabilirim artık.
AA ile atış mı? Mangal mı? Yoksa mangal mı? AA ile atış mı? ne büyük ikilem yaşayacağım pazar günü.
Tunç bey acaba sıfırlama için tezgah olur mu yanınızda? Malum evde atış bir müddet daha yasak daha dürbünü sıfırlayamadım. -
Klingonlu diyette.Bence brokoli yiyelim hep beraber.Adamın canı çeker şimdi.
-
Arkadaşlar,
Bu pazar buluşmasında "üs" alternatifi Cuma akşamı belli olacak. Onun için hevesimiz kursağımızda kalmasın. -
Klingonlu diyette.Bence brokoli yiyelim hep beraber.Adamın canı çeker şimdi.
Diyet efendiyi Pazar günleri evde bırakıyorum hehehehhhe SUUUCCUUUUUKKKK
-