Resim üzerinde oynamanızın hiçbir sakıncası yok. Mesajımda sormak istediğim noktayı anlatabilmek için böyle bir şema çizme ihtiyacı hissettim, normalde yapacağım moderatörü daha ayrıntılı olarak çizmek ve anlatmak isterdim fakat vaktim sınırlıydı. Şimdi biraz daha uğraştım ve yapacağım moderatörün kesit görüntüsü aşağı-yukarı böyle oldu.
[Resim Engellendi: http://s5b.directupload.net/images/081119/temp/n32d7pgj.jpg]
Fakat kısaca şunu belirteyim; iç borunun et kalınlığı yaklaşık 6,5mm.dir. Malzeme boru değil. İçi dolu 20mm. Silindir şeklindeki plastik malzemeye boydan boya 7mm delik açıldı. Yaptığım moderatörün çalışması biraz farklı oluyor. Sizin söylediğiniz pullar iç borunun içinde değil dışında olacak, yani iç boru ile dış boru arasında 3 veya 4 tane pul olacak ve dolayısı ile bu alanda 4 veya 5 tane birbirinden bağlantısız hazne bulunacak. Şu ana kadar yapılan moderatörler ve denemelerinden gördüğüm kadarıyla fazla üzerinde durulmadan ve deneme-yanılma yolu ile ürünlerin yapıldığı ve çoğunlukla da fazla bir verim alınmadığını gözlemledim. Bu yüzden işin başından fikir alışverişi yaparak ve acele etmeden görevini tam yapacak ve evladiyelik olacak bişey yapmak istedim. Daha önce ev atışları için bir pellet tutucu yapmıştım zaten, moderatör de pellet tutucunun devamı niteliğinde, çünkü bu cihazların ikisi de Ev Atışları için gerekliler.
Selamlar
Emrah