Selamlar arkadaşlar,ben başka bir başlık açmak yerine buradan tecrübelerimi paylaşmak istedim.
Dün benim ar6 yı söktüm,inceledim.İcra yayını biraz kurcaladım,daha yumuşak bir yay taktım,elde ettiğim sonuç 200bardan başlayarak tam tamına 230 atış.Bu atışların ilk 40 tanesi sunta da sadece 2mm iz yapıyor.Ama daha sonra 2cm suntayı delip geçiyor.Şimdi forumdaki ustalarımız kadar belki tecrübem,malzemem yok ama insanın aklına şu geliyor.
Bu silah üreticileri tüketiciyi hiç düşünmüyor,ben şimdiye kadarki atışlarımı gözümün önüne getiriyorum da 40 atışta pompala dur,halbuki amacımız sadece isabet.Yani her atışımız yıkıcı olmasada olur.
Şimdi toparlarsak,keşke bu KORE li kardeşlerimiz bu tüfeği düşünürken böyle bir imkan verselerdi de isteyince şöyle 600fps ile ,isteyince 1200fps ile atabilseydik.
Şimdi bu kanaate nereden vardın derseniz,bizim evanıx in yay teşkilatı bu işe çok uygun.Keşke o yayın tabanına vidalı,clik li,fabrikasyon bir şeyler yapılsaydı.Hani kabzenin altına denk geliyor oradan bir ayarı olsaydı.Ama yapmamışlar şimdi ben bu yeni silahıda bozmak istemiyorum.
Şimdi bana bu konuda müspet,menfi fikirlerinizi söylemenizi istiyorum,hepinize teşekkür ederim