[Resim Engellendi: http://s5.directupload.net/images/091231/temp/jusd9rmd.jpg]
arkadaşlar,buda bugün son peletlerimle 105m de yapabildiğim grupman.yeni pelet siparişini verdim,2 güne kadar elimde olur sanırım.daha detaylı ve uzun mesafe grupmanlarımı en kısa zamanda yayınlayacağım(pelet bitmek üzereyken insan nasılda strese giriyor )
ewanıx s10 105m grupman
-
ARHAVİLİ08 -
31 Aralık 2009 22:02
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ellerine sağlık abi
-
Ellerine sağlık abi
teşekkürler turan kardeş,başlangıç için fena değil gelsin bakalım şu siparişler bakalım neler yapabileceğiz
-
sevgili dostum 105 m mesafede kağıt A4 ise yaklaşık 10 cm den düşük bir grup demektir. buna fena sayılmaz değil pek çok iyi atıcının çok iyi dediği bir grupmandır. 105 mde 10 cm nin altına inmek her babayiğitin harcı değildir. Gerçekten tebrik ediyorum.
saygılarımla -
Atışlar gayet güzel,tebrikler.
Ama havada biraz rüzgar var sanırım.
-
elinize sağlık, eminim daha iyilerini de yapabilirsiniz.
-
hepinize çok teşekkür ediyorum A4 kağıdı evet,elimde hazır hedef kağıdı olmadığından kendim karaladım rüzgar önemsenmeyecek kadar hafif,bu mesafede pelet e ne kadar etki eder bilemiyorum ama beyaz kağıt güneşli havada tıpkı ayna gibi parlıyor,bir daha ki sefere buna dikkat etmem lazım,saygılar hepinize
-
bir dahaki sefere hazır hedef kağıtlarından kullanın, grup daha da küçülür. elinize sağlık.
-
teşekkür ederim hocam kağıttan ziyade bol antrenman yapmam gerekiyor