Hayırlı olsun dileklerinde bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. İnşallah çok daha iyileri sizlerin olur.
güle güle kullanın. ne gibi modifiyeler yapıldı ?
Bu konuya bakınız
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Hayırlı olsun dileklerinde bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. İnşallah çok daha iyileri sizlerin olur.
güle güle kullanın. ne gibi modifiyeler yapıldı ?
Bu konuya bakınız
Güzel kumral hatun bu da,hayırlı olsun.
Abi, güle güle kullan.
abi silahın hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız atışlar diliyorum.....
Silahınızn işlemeleri gerçekten çok cezbedici görünüyor...heleki kundağa verilen dalgalandırma şekilleri adeta silaha muhteşemlik katmış....
silahınızn resimlerine baktıkça bakasım geliyor.....ama gözüm yok abi yanlış anlama ,nazar değmesin.... güle güle kullan....
hayırlı olsun rıfat bey.
min. 22gr. lik pellet kullanın iyi sonuç veriyor.hafiflerde hava sarfiyatı daha fazla(eskiye göre)
Hayırlı olsun Rıfat Bey.
rıfat bey tüfeginizi güle güle kullanın kazasız isabetli atışlar diliyorum darısı ben gibi pcp si olmayanların başına ben bekliyorum bir gün mustafa beyde bizi pcp sahibi yapacak
rıfat bey tüfeginizi güle güle kullanın kazasız isabetli atışlar diliyorum darısı ben gibi pcp si olmayanların başına ben bekliyorum bir gün mustafa beyde bizi pcp sahibi yapacak
Ramazan sen benden pcp istedinde ben sana olmazmı dedim bence S410 lardan birini, üstelik 1030 - 1070 fps li cinsinden
Hayırlı olsun Rıfat abi güle güle kullan darısı başımıza
yeni silahınız hayırlı olsun kazasız belasız atışlar zaten hedefi kendi vuruyormuş bunlar nazaar degmesin darısı basımıza mustafa bey bolt kollusu yok artık degılmı?
Hayırlı olsun ,Güle güle kullanın.
mustafa bey ben kendimi çok zorladım aa almamak için benim bekledigim fx 400 ün namlusu ceketli olan modeli( yani imzamda resmi olan model) onu bekliyorum geldiginde inşallah onu alan ilk ben olacagım
mustafa bey ben kendimi çok zorladım aa almamak için benim bekledigim fx 400 ün namlusu ceketli olan modeli( yani imzamda resmi olan model) onu bekliyorum geldiginde inşallah onu alan ilk ben olacagım
o modelin geleceğini hiç sanmıyorum
evet o model prototipti bildiğim kadarıyla ve üretilmedi.
fx o tüfegi üretene kadar bekleyecegim nasıl olsa üretilecek ve mustafa bey o modelide getirecek bende o zaman hayalimdeki pcp ye kavuşmuş olacagım (bekleyen ramazan muradına erermiş ne diyelim)
yeni silahınız hayırlı olsun kazasız belasız atışlar zaten hedefi kendi vuruyormuş bunlar nazaar degmesin darısı basımıza mustafa bey bolt kollusu yok artık degılmı?
Hayır artık yok, üretimden kalktı ve çokda iyi oldu, size görsel olarak güzel gelebilir ama kullanışsızdı arkadan olması ve yayı kurmanın zorluğu, ve yeni seride iyi yönde çok radikal farklılıklar mevcut, sistem ve görsellik olarak.
Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Açık havada da daha bir güzel görünüyor. Her zamanki gibi darısı olmayanların başına.
Hayırlı olsun kundak çok güzel nazar değmesin maaşallah ceviz mi alsaydım