- Resmi Gönderi
Benim endişem, fatih'te karga katliamı yapan zihniyetin buradan ilham almaları.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Benim endişem, fatih'te karga katliamı yapan zihniyetin buradan ilham almaları.
Katliam Yapanları, Canlı hedeflere atış yapanları, Kamu Malına zarar verenleri, özel mallara zarar verenleri.....v.s. Filinta Team Üyesi Olarak şiddetle Kınarım. Aramızda İnsanlıktan nasibini almamış kişileri barındırmayacağız Saygılar.
Sıkıntı olmaz Abi Pazar günü lifetime ın çatapat pelletlerini denedim çok eğlenceliydi..
Ayrıca çıkarttığı ses kesinlikle evanix'ten azdı.
Evanix'in mi var, derdin var kardeşim
İçimizde böyle sorumsuz kişilerin zaten olmadığı malum, benim kastım forumun sanal ortamda herkes tarafından okunabildiğine dikkat çekmekti.
Arkadaşlar
Şaka bir yana Mustafa Bey haklı. Bu tip pellet konusunu ya pm ile yada e-posta ile mesajlaşalım lütfen.
Acaba bu şekilde bizim tüfekler ateşli silah grubuna girer mi?
Acaba bu şekilde bizim tüfekler ateşli silah grubuna girer mi?
Çıkıştan ateşli değil de Varıştan ateşli olur..eheh
arkadaşlar buluşmalarda hedef olarak ne kullanıyorsunuz forumda bulamadım varsada kızmayın yeni yeni öğrenicek dersiniz
ben evde a4 kağıda bastırılmış hedefleri kitaba ataçlıyıp öyle atış yapıyorumda siz ne tavsiye edersiniz. hepinize teşekkürler.
Genelde buluşmalara gelicem diyipde gelmeyenleri hedef yapıyoruz. ........
arkadaşlar buluşmalarda hedef olarak ne kullanıyorsunuz forumda bulamadım varsada kızmayın yeni yeni öğrenicek dersiniz
ben evde a4 kağıda bastırılmış hedefleri kitaba ataçlıyıp öyle atış yapıyorumda siz ne tavsiye edersiniz. hepinize teşekkürler.
Güzelce, buluşmalarda A4 kağıt hedef, kola ve sprey kutusu, çan, boş pellet kutusu, hayvan kemiği, kurşun plaka, mandal, kozalak, paint-ball topları, metal hedefler v.b. kullanıyoruz. Daha gelişme ve geliştirme aşamasındayız.
ogen'in de bahsettiği gibi gelmeyenlerede çarmık hazırlığı içindeyiz.
Arkadaşlar, pazar günü, simit, peynir ve kolalar benden.
Pazar Günü Şöyle Sucuklu Yumurta mı yapsak diyorum...
Niye olmasın
abi sen yaparsında yenmezmi
Sucuk bana fena dokunuyor o gün dayanamıyıp yedim sabaha kadar rahatsız etti beni. Ne zaman ağır yağlı et türevi şeyler yesem mide iflas ediyor. Reflü hastası olduğum için sabaha kadar ağzıma asit geliyor bazen uykudan uyandırdığı bile oluyor.
yok dedim bu kadar kişi geliyo neye atış yapıyolar şimdi malzeme toplayayım 2 tane tüp varya bakalım işten izin alırsam eminönünden alayım
Üs'te eğlence var demek ki.
mühimmat az bence, Bülent beyin revoya 2 dakika dayanmaz bunlar
Katılım herkese açık ise gelip sizlerle tanışmak isterim.