9 Ocak 2009 Buluşması

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Keşke yakın bir yer olsada bende gelsem. İmreniyorum sizlere.

keşke Mehmet bey, bende sizin atış yaptığınız yerlere imreniyorum. keşke bizde oralara gelebilsek .

.

AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric

AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot

ankarateam.png

• Geçmiş olsun Erdem abi.Bende uyku yüzünden katılamadım.Artık sınav arası kaçabılırsem gelırım.

Weihrauch HW 97K .22 Maccari XL-Leapers UTG Bug Buster 3-9*32 AO
    ankarateam.png

• Geçmiş olsun Erdem Abi, bende gelmeyi istiyodum ama yine uyuya kaldık. X(

Geçmiş olsun Erdem abi.Bende uyku yüzünden katılamadım.Artık sınav arası kaçabılırsem gelırım.

sizin yaşlarda bende sabah hep uyuyakalırdım ;şrofls;.;şrofls;.;şrofls;.

.

ankarateam.png

• Merhaba arkadaşlar,

Geriye dönük 3-4 Ankara mesajı okudum ancak mekanın neresi olduğunu göremedim. Rica etsem yerini söyleyebilir misiniz?

Saygılar

• Merhaba arkadaşlar,

Geriye dönük 3-4 Ankara mesajı okudum ancak mekanın neresi olduğunu göremedim. Rica etsem yerini söyleyebilir misiniz?

Saygılar

Mühye'de Paintsign Paintball tesisi, internette aratırsanız kroki-harita websitelerinde mevcut, bekleriz.

.

ankarateam.png

• Teşekkürler buldum ama bulduğumu yazamadan siz yazmışsınız.

• Geçmiş olsun Erdem

FX :love: T12 + BSA 6-24 x 44 MD Side Focus
    AA :love: S410 XTRA (Mustafa Serdar tarafından modifiye edilmiştir ;d; ) + 8-40 x 50 MD Side Focus No Name

"MUHTAÇ OLDUĞUN KUDRET DAMARLARINDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR"
    ankarateam.png

AB RH (-)

• dün akşam kendimi iyi hissetmediğimden bir an önce eve gidip yatayım-topralanayım derken, ufak bir trafik kazasına karıştım, bende bişey yok şükür. ama o soğukta ekip geldi gelecek aç bilaç 2 saat bekleyince beter oldum. eve gelip hemen bişeyler yiyip (ama baya bişey ;şrofls;. ) yatıp uyudum. haliyle sabah 5de uyandım :) NBA maçı vs vakit geçirip 6.40 gibi evden çıktım.

daha hava ağırırken mekandaydım, sıfır rüzgar sıcaklık 4 derece civarıydı. 100 m sıfırlamamı yapıp bir tane gurupman yaptım, hemen arkasından rüzgar başladı :(:cursing: 4-5 tane daha gurupman daha denedim. ama en hafif rüzgar bile 16g pelleti o kadar savuruyorki inanamadım. 21g H&N atayım dedim, sonuç hüsran :( 2 kere denedim, 8-10cm civarında gurupmanlar çıktı, sonra önce Kamuran sonra Murat, Köksal, Atilla abi ve Mustafa geldi. Murat'ın karbin gladiatörü çok hoş olmuş ;tese;kkur çokta isabetli, nazar değmesin :thumbup:

ben erken ayrılmak zorundaydım, bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim, hoş ve keyifli birkaç saat geçirdim.

Erdem geçmiş olsun... Tuh tuh... Sende birşey olmaması sevindirici... Bu arada sizleri ve özellikle (onlar çok zamandır gelememişti) Atilla abiyi ve Murat'ı ne zamandır görmemiştim, keşke bende gelebilseydim, neyse sağlık olsun... İnşallah görüşürüz :)

Sevgiler,

This is AnkaraTeam, you know...

WR LW 10 w VO 6-24X50 Mil-Dot
    C NS 4,5 w O RD
    STEYR AUG A1 modified by B.A.S.A.R
    Mod 99 w GM 4-16x50 AO on YD

Ankara / B(Rh)+"Gezcik, Gözcük, Arpa!.."

ankarateam.png

"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote."