Keşke yakın bir yer olsada bende gelsem. İmreniyorum sizlere.
keşke Mehmet bey, bende sizin atış yaptığınız yerlere imreniyorum. keşke bizde oralara gelebilsek .
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Keşke yakın bir yer olsada bende gelsem. İmreniyorum sizlere.
keşke Mehmet bey, bende sizin atış yaptığınız yerlere imreniyorum. keşke bizde oralara gelebilsek .
Bir ara kafamızdan geçirdik aslında, gelmeyi sonra vazgeçtik. Kısmet diyelim.
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun Erdem abi.Bende uyku yüzünden katılamadım.Artık sınav arası kaçabılırsem gelırım.
Geçmiş olsun Erdem Abi, bende gelmeyi istiyodum ama yine uyuya kaldık.
Geçmiş olsun Erdem abi.Bende uyku yüzünden katılamadım.Artık sınav arası kaçabılırsem gelırım.
sizin yaşlarda bende sabah hep uyuyakalırdım
Erdem büyük geçmiş olsun. Aracı görünce ne olmuş oldum. Senin ayrılmandan bir süre sonra Osman abide geldi, fazla kalamadı ama güzel sohbetinden geri kalmadık Osman abinin.
Merhaba arkadaşlar,
Geriye dönük 3-4 Ankara mesajı okudum ancak mekanın neresi olduğunu göremedim. Rica etsem yerini söyleyebilir misiniz?
Saygılar
Merhaba arkadaşlar,
Geriye dönük 3-4 Ankara mesajı okudum ancak mekanın neresi olduğunu göremedim. Rica etsem yerini söyleyebilir misiniz?
Saygılar
Mühye'de Paintsign Paintball tesisi, internette aratırsanız kroki-harita websitelerinde mevcut, bekleriz.
Teşekkürler buldum ama bulduğumu yazamadan siz yazmışsınız.
Teşekkürler buldum ama bulduğumu yazamadan siz yazmışsınız.
vahşi batıda hızlı olan hayatta kalır
ufak bir trafik kazasına karıştım
Çok geçmiş olsun Erdem abi.
Geçmiş olsun Erdem
Erdem..Geçmiş olsun.
sağolun bende bişey yok çok şükür.
dün akşam kendimi iyi hissetmediğimden bir an önce eve gidip yatayım-topralanayım derken, ufak bir trafik kazasına karıştım, bende bişey yok şükür. ama o soğukta ekip geldi gelecek aç bilaç 2 saat bekleyince beter oldum. eve gelip hemen bişeyler yiyip (ama baya bişey ) yatıp uyudum. haliyle sabah 5de uyandım NBA maçı vs vakit geçirip 6.40 gibi evden çıktım.
daha hava ağırırken mekandaydım, sıfır rüzgar sıcaklık 4 derece civarıydı. 100 m sıfırlamamı yapıp bir tane gurupman yaptım, hemen arkasından rüzgar başladı 4-5 tane daha gurupman daha denedim. ama en hafif rüzgar bile 16g pelleti o kadar savuruyorki inanamadım. 21g H&N atayım dedim, sonuç hüsran 2 kere denedim, 8-10cm civarında gurupmanlar çıktı, sonra önce Kamuran sonra Murat, Köksal, Atilla abi ve Mustafa geldi. Murat'ın karbin gladiatörü çok hoş olmuş çokta isabetli, nazar değmesin
ben erken ayrılmak zorundaydım, bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim, hoş ve keyifli birkaç saat geçirdim.
Erdem geçmiş olsun... Tuh tuh... Sende birşey olmaması sevindirici... Bu arada sizleri ve özellikle (onlar çok zamandır gelememişti) Atilla abiyi ve Murat'ı ne zamandır görmemiştim, keşke bende gelebilseydim, neyse sağlık olsun... İnşallah görüşürüz
Sevgiler,