Bir filmi izlerken duyduğum cümle ilgimi çekti merak ettim.
''Soğuk atış'' nedir?
Bilen var mı?
SOĞUK ATIŞ NEDİR?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
''shotter'' mı izlediniz?
-
Evet izledim. Gerçekten güzel bir film.
-
Sanırım orda otomatik bi makineyle uzaktan kontrollü atış yapıyorlardı onun adı soğuk atış olabilir.
-
Ateşli silahlar için kullanılan bir terim.Genelde dürbün/red dot ayarları bir kaç atıştan sonra ısınmış namluya göre yapılıyor.Soğuk atış ;adı üzerinde, belli bir süre atış yapılmamış namudan yapılan ilk atış. Soğuk atışın vuruş noktası farklı .Özellikle keskin nişancıların ilk ve tek atıştan başka şansları olmayabilir. Dolayısı ile tüfeklerinin soğuk atış noktalarını measfeye bağlı olarak bilmeleri gerekir.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Budur !!!
-
Yanlış bir bilgi verdim sanırım arkadaş Shooter Filmini söyleyince ordaki sahne geldi aklıma Afrikalı başpiskopos Abd başkanından Şilt alırken piskoposu uzaktan kontrollü bi silahla öldürüyorlardı ilk aklıma o geldi.
-
Sanırım orda otomatik bi makineyle uzaktan kontrollü atış yapıyorlardı onun adı soğuk atış olabilir.
siz sanırım çakal adlı filimden bahsediyorsunuz.bilgisayar kontrollu bir silah bir gazeteci minübüsü icinden atıs yapıyordu
-
Hayır Shooter Filminde geçiyordu.
-
Bence herikisinde de vardı!
-
Diğer filmi izlemedim onun için öyle yazdım yanlış anlaşılmasın
-
Meraklı arkadaşlara Frederick Forsythe 'ın romanından uyarlanan "The Day of Jackal " (Edward Fox ) filmini tavsiye ederim. İstanbul'da oturanlar DVD'cilerden temin edebilir.Bruce Willis'in oynadığı filmin orjinalidir.
-
Hem The Jackal'da, hem de Shooter'da uzuktan kumanda yönetilen silahlarla süikast düzenleniyordu.
-
Lab D 250T Taktiksel Uzaktan Kumandalı Sistem Diye Geçiyordu Filmde Hatırladım
-
konu çok eski ama yanıt yazmadan edemedim.amma geyik yapmışlar.
-