17 Ocak tarihinde Ümraniye İkea alt otoparkında Saat 9:00 da buluşuyoruz.
Çünkü burnumuza uzaklardan güzel köfte kokuları geldi, bu koku nerden geliyor acaba.
Bu haftaki hedefler köfteler hücuum.
17Ocak Ne Güzelde Köfte Koktu Nerede Buluşsak Buluşması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Tunç , köftenin adresi belli.Tadını aldık bikere.
-
OoOoOooooo ! Köfte varsa bende varım. Köfteler kaçırılmaz
-
işim musait olsa gelirdim ve gelirkende köfteleri yapar gelirdim köfte nasıl olurmuş ğörürdük hep beraber ama malesef iş dolayasıyla pazarları çalıştıgım için aranızda bulunamıyorum
-
- Resmi Gönderi
Hep beraber
-
Hep beraber
Beklenen haber geldi -
Başlığı okuyunca resmen köfte kokusu aldım. Bir müsait zamanda hem sizlerle tanışmak için hem de köfteler için İstanbul'a geleceğiz.
-
Başlığı okuyunca resmen köfte kokusu aldım. Bir müsait zamanda hem sizlerle tanışmak için hem de köfteler için İstanbul'a geleceğiz.
Bekleriz ve çokta memnun oluruz.
-
Mustafa bey anlaşılan bu hafta sizi biraz rahatsız edeceğiz.
-
sayın Filintalar/Filintoslar ve Filintosun, buluşmayı istediğiniz yerde yapın, yediğiniz içtiğiniz helal olsun. ama Seçkinler ATV'ye yine de bir foto muhabiri gitsin, köftesini azığını verin yanına. buluşma fotoğrafları arasında orta sayfa güzeli fotoları da bekliyoruz artık ne öyle hep elinde silahlı adam fotoları, yok hedefler falan gözümüz gönlümüz açılsın biraz
-
- Resmi Gönderi
Mustafa bey anlaşılan bu hafta sizi biraz rahatsız edeceğiz.
Estağfurullah Tunç olurmu öyle şey
Tüm forum camiamızdan herkes davetlidir, buluşma yeri Kilyos yolu, Kilyos Mezarlığı karşısı, Akay Paintball.
Sağdan saymaya başlayalım isterseniz.
-
sayın Filintalar/Filintoslar ve Filintosun, buluşmayı istediğiniz yerde yapın, yediğiniz içtiğiniz helal olsun. ama Seçkinler ATV'ye yine de bir foto muhabiri gitsin, köftesini azığını verin yanına. buluşma fotoğrafları arasında orta sayfa güzeli fotoları da bekliyoruz artık ne öyle hep elinde silahlı adam fotoları, yok hedefler falan gözümüz gönlümüz açılsın biraz
Orta sayfa güzellerinin fotoğraflarını her hafta ekleyelim eklemesine de, her hafta, her hafta Filinta Anemon'a da yazık değilmi? O da genç değil artık
Tüm forum camiamızdan herkes davetlidir, buluşma yeri Kilyos yolu, Kilyos Mezarlığı karşısı, Akay Paintball.
Sağdan saymaya başlayalım isterseniz.
Arkadaşlar, Mustafa beye kolaylık olması açısından kimler gelebilecek saymaya başlayalım mı? Benim emin olduklarım.
1 m.s.
2 erkut
3 impo
4 ogen
4 jimih
6 anymess
7 klingonlu
8 kalyoncu
9 anemon
10 mbe -
Bende varım , lastik patlamaz şöför atlamazsa 8.30 gibi ikeadayım .
-
Bende varım , lastik patlamaz şöför atlamazsa 8.30 gibi ikeadayım .
Muhammet, sen ikea'ya gelme. Maslaktaki, "Yıldız Meslek Teknik Yüksek Okulu" karşısındaki otobüs durağına gel. biz ikea'dan 09:00 çıkacağız sende saatini ona göre ayarla.
sağlıcakla kal -
17 Ocak tarihinde Ümraniye İkea alt otoparkında Saat 9:00 da buluşuyoruz.
Çünkü burnumuza uzaklardan güzel köfte kokuları geldi, bu koku nerden geliyor acaba.
Bu haftaki hedefler köfteler hücuum.Arkadaşlar bu acelede nesi daha günlerden salı..
grupların geniş oturmasıyla bir alakası yoktur sanırım -
şu an almış olduğum köfte kokusu beni ve o günün karelerini çekecek olan makinamı heyecanlandırdı bütün iştahımla orada olmak istiyorum..bu arada fotograflarımı beğenen tüm dostlarıma teşekkür ederim..
-
Arkadaşlar bu acelede nesi daha günlerden salı..
Kartlarımızı açık oynuyoruz, daha köftelik malzeme alınacak, karılacak, yoğurulacak, dinlendirilecek, Mustafa bey ter içinde kalacak, ohhoo bir sürü iş.
-
-
telmaşa olmadan köfteler fişermi hiç
-
işim musait olsa gelirdim ve gelirkende köfteleri yapar gelirdim köfte nasıl olurmuş ğörürdük hep beraber ama malesef iş dolayasıyla pazarları çalıştıgım için aranızda bulunamıyorum
Abi sen köfteleri yollasan ?
-