Atıldığı yerde Patlayan PELLET
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
supermıs acaba karasiselere ne yapar bu
-
Kesin katliam yapar.
-
bu pelletlerden nerden bulabiliriz ? ucu en çukur olanı sanırım videodaki marka olsa gerek
-
"Hollow Head Pellet" diye google yaptınız mı dünya kadar bulunur. Hatta yanılmıyorsam hepsiburada.com' da bile bulunuyor...
Ama bilemiyorum; yasal mı ??
Bir de bana sorarsanız biraz tehlikeli... Neticede yiv set sürtünmesi söz konusu. Sakın namluda patlamasın ? Bir de artıklar namluya sıvanırsa dieselling yapma ve sonuçta namluyu bozma riski var gibime geliyor.
-
Bunun yerine hedefimize çocukken kullandığımız mantar tabancalarının mantarlarından (biz tapa derdik) yapıştırmak daha güzel. Sadece hedefi vurduğunuzda patlıyor Benim çocukluğumda kayseride okul önlerinde havalı tüfekle 1-2 metreden üzerine mantar yapıştırılmış tahtalara ateş ettirilir herhangi birini vurana tespih, anahtarlık gibi şeyler verilirdi.
[Resim Engellendi: http://www.sakaryarehberim.com/pictures/urunler/resim616.jpg]
-
yumuşak zemine yapılan atışlarda patlamıyor , elma,patates vs ben attım patlamadı. o yüzden kara şişe koşan şişe kaçan şişe gibi hedeflerde işe yarayacağını zannetmiyorum.
-