Dün akşam Mustafa abi bu silahın gelmesi için bi çalışma yapmayı düşünürmüsünüz diye yazacaktım, ama meydan avın distribütör olduğunu duyunca ve birde forumda görünen her markayıda istemeyin dersiniz diye yazmamıştım. Ama bu silah hakkında çalışma yapacağım diyince olay bitmiştir.
Benjamin Discovery Pre-charged Pnuematic Air Rifle
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Başlığı görüp silahın resmini ilk gördüğümde aklıma gelen şuydu:
Aynı crossman 2100 gibi bir sistem silahın yan tarafında mod 54'ün kurma kolu gibi bir kol.
havayı buradan basıp. atış yapıyoruz. Bir nevi küçük çaplı co2
-
Mustafa bey bu silahla ilgili çalışmanız nasıl gidiyor haberlerinizi bekliyoruz saygılarımla
-
Evet kesinlikle bekliyoruz...
-
- Resmi Gönderi
Arkadaşlar bu silahı unutun,Türkiye distribütörü Meydan av,benjamin Croosman ın bünyesinde ve meydan av benjaminin sadece pelletini ithal ediyor.
-
Bekliyen arkadaşlara müjde bugün meydan av la telefonla görüştüm tüfekler haziranda tükiyede satışa sunuluyor. not: tüfeklerler pompalarıyla birlikte geliyormuş.
-
fiyatı ne olcakmış acaba 1500 $ mı, ancak kurtarır heralde
-
Fiyat dediyin gibi olursa 450 ytl ye webley pcp 400ytl de pompa alırsın 850 ytl ye daha ucuza daha kaliteli bir şey olur bence.
-
Bekliyen arkadaşlara müjde bugün meydan av la telefonla görüştüm tüfekler haziranda tükiyede satışa sunuluyor. not: tüfeklerler pompalarıyla birlikte geliyormuş.
Güzel haber doğrusu
-
webley raıderı dün sordum 600 ytl dediler uçmuşlar yaaa üstelik tüpü tencereside yok yanında
-
aradan bayağı bir zaman geçmiş, anlaşılan bu güzelim tüfekle ilgili hiç iyi bir haber yok.
-
bu silahı getirirse Meydanav getirir çünkü mümessili onlar, ve Yatagun'da da satılır sanırım
-
- Resmi Gönderi
bu silahı getirirse Meydanav getirir çünkü mümessili onlar, ve Yatagun'da da satılır sanırım
+1 Evet Meydan av getirir ama o yurtdışı sitelerdeki fiyatların sakın ola hayalini kurmayın, 2 ile çarpın o fiyatı, eğer Meydan av getirirse.
-
o zaman ona o parayı vereceğime biraz daha koyar fx t12 alırım zaten.
-
+1
Evet Meydan av getirir ama o yurtdışı sitelerdeki fiyatların sakın ola hayalini kurmayın, 2 ile çarpın o fiyatı, eğer Meydan av getirirse.
niye böyle yapıyorlar.
-
- Resmi Gönderi
niye böyle yapıyorlar.
Çünkü bayilik sistemi ile çalışıyorlar, bayilerine de kar vermek zorundalar, Bakın bir başka yerde daha yazdım, HW100 ile FX T12 nin Fabrika fiyatları 10 - 20 euro farkla aynı, HW100 perakende satış fiyatı 1.300,00 Euro ve FX T12 795,00 Euro.
-
Benim anladığım FX T12'yi katresudan başka bir yer getirseydi. 1300 euro'da alacaktık.
-