Henüz daha çiçeği burnunda, yeni üye olarak, ve fx gladiator sahibi olarak, merak ettiğim bir konuda bana yardımcı olacak tücrübeli yaşca benden ufak veya büyük ustalara danışmak istedim.
Bu güzelim hobiyi kafamda yer ederek sipariş verme kararını aldım.İlk olarak siparişini geçmeyi düşündüğüm AirArms - S410 SL XTRA silahı son anda bende nasıl olduğunu anlamış değilim Fx Gladiator olarak geçmiş oldum ve çoğu kullanıcı arkadaşlarında memnuniyetinden dolayı bende iyi bir seçim yaptığıma karar verdim.
inşallah kafanızı ağrıtmıyorumdur bu arada neyse konuya gireyim.
AirArms - S410 SL XTRA içimde ukte kaldı şimdi Fx Gladiator kullanıcısı olarak bu silahla devammı etmeliyim yoksa beynimde bir kere yer eden S410 SL XTRA
silahı almalımıyım illaki kullanım farklılığı vardır 2 silah arasında eksileri demek istemiyorum artıları neler olacak.
Birkaç merak ettiğim konuda (sanırım burası mustafa beyin uzmanlığına giriyor) yatagunda satışta olan AirArms - S410 SL XTRA silahına ilave olarak çekiç ve yay silaha gerçekten 200 fps artı oluyormu gladiator,un yanına sanırım namlu çıkış hızı yüksek bir AirArms - S410 SL XTRA daha iyi yakışır diye düşünüyorum.
şimdi,den herkese teşekkür ediyorum Saygılar Şenol AKIN