abilerim ben yarın sorıyım olursa gönderirim burdan toptan alırım ucuza gelir isteyen çok yarın öğrenip gelirim
GAMO HUNTER SATILAN YER VAR MI ?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bende 2-3 kutu alırım,
Ankara'lı arkadaşlar isterseniz toptan alalım, tek kargoyla gelsin? birisi organize ederse bu işi , gönderecek arkadaşımız içinde kolaylık olur?
-
2-3 kutu bende alırım.
Saygılar
-
Ben yollayabildiği kadar alırım saygılar, ankara'ya beni yazın
-
arkadaşlar bende bu gün 7 kutu sıpariş verdim satıcıdan ilk defa alıyorumda antalya gibi bir yere kaç günde ulaşır kargo ve hangi kargoyla çalışıyorlar söylüye bilirmisiniz lütfen?
-
ankaralılar aceleniz yoksa pazartesiye en geç salıya kadar bekleyin,haber bekliyorum bende...
-
arkadaşlar bende bu gün 7 kutu sıpariş verdim satıcıdan ilk defa alıyorumda antalya gibi bir yere kaç günde ulaşır kargo ve hangi kargoyla çalışıyorlar söylüye bilirmisiniz lütfen?
Satıcı Sürat kargo ile çalışıyor. İki kez alışveriş yaptım, ikisinde de ertesi gün elime geçti. Yani satıcı oradan akşam kargoya veriyor, ertesi gün öğleden önce elimde oluyor. Tahminim Antalyaya da ertesi gün ulaşır.
-
Bugün yenimahallede kıyıda köşede kalmış bir av bayinden aldım gamo hunter 500 lük kutu ama malesef elinde başka yoktu...
-
Bugün yenimahallede kıyıda köşede kalmış bir av bayinden aldım gamo hunter 500 lük kutu ama malesef elinde başka yoktu...
senden beklediğimiz haber bu değil sanırım???
-
saol abi
-
Hayır haber bu değil tabi ki...Necatibeyde "beylik tabanca" var av bayii,toptancısıyla görüştükden sonra,pazartesi ara dedi...
-
büyük ihtimal od yok diyecek çünkü onlarda bildiğim kadarıyla istanbul toptancılarıyla çalışıyolar, olsa istanbulda olur
-
büyük ihtimal od yok diyecek çünkü onlarda bildiğim kadarıyla istanbul toptancılarıyla çalışıyolar, olsa istanbulda olur
Telefonda konuştuğu kişi kimse artık,pazartesi gelecek ilk sana yollayım demiş...
-
Yazıcılarda var ben trabzonluyum meydan subesınde var daha dub aldım
-
arkadaşlar istediğiniz palet bumu?
-
4.5 mu 5.5 ml mi bu?
-
5,5 isterseniz bakiyim ellerinde kaç kutu var toplu bir şekilde tek kargo ile gönderirim
kutular 500 lük.
-
Varsa ve zahmet olmazsa ben 2-3 kutuya talibim
-
problem değil yalnız toplu olursa hem benim hem sizin için iyi olur bir i organize etsin
ben bayii ye bakiyim ne kadar ihtiyaç varsa gönderiyim.
-
Varsa ve zahmet olmazsa ben de 3 kutu istiyorum.
-