Bugün itibariyle 2 adet AirArms S410 SL XTRA 1050 fps siparişimizi antalya,dan turgay arkadaşımızla beraber geçtik dört gözle kargo yolunu gözlüyoruz.
mustafa abi şu uçak kargo sistemine geçilebilirmi acaba 1 saatte ürünleri alsak
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bugün itibariyle 2 adet AirArms S410 SL XTRA 1050 fps siparişimizi antalya,dan turgay arkadaşımızla beraber geçtik dört gözle kargo yolunu gözlüyoruz.
Hayırlı olsun isabetli atışlar
Hayırlı olsun. AAdaş olduk desenize
teşekkürler arkadaşlar aranızda olmakdan onur duyuyorum
Lafı bile olmaz
Tekrar hayırlı olsun.
olmaz pazartesi benim kargo ile yola ciksin
hayirli olsun iyi günlerde kullanin
teşekkürler
hayırdır kadir sendemi aldın yoksa airarms
garibanligin gözü kör olsun nerde o günler fx glad ile arzularimi bir gerceklestireyim,sonra bakariz
hepinize hayırlı olsun
Mustafa bey yaza şenol e revo.yu şimdiden ayır.
osman abim benim teşekkür ederim saygılar.
Hayırlı olsun, güle güle kullanın
sağol raptorx size birşey danışabilirmiyim şu anda gladiator üzerinde kullandığım 8-32x56 walther dürbünle çantaya girmiyor onu gelecek olan airarmsa takıcam peki gladiatora nasıl bir dürbün almam gerekir çantasına girmesi için
sağol raptorx size birşey danışabilirmiyim şu anda gladiator üzerinde kullandığım 8-32x56 walther dürbünle çantaya girmiyor onu gelecek olan airarmsa takıcam peki gladiatora nasıl bir dürbün almam gerekir çantasına girmesi için
olması lazım, ben 10-50x60 nikko üzerinde sunshadei varken bile sığdırabildim
wlther dürbünün paralax çarkı şarjörün sökülüp takılmasına engel olmaz mı? yada çark sökülüp takılıyor mu?
engel olup olmayacağını şu anda bilemiyorum gelince anlıyacağım olmassa çarkı iptal edicem bence çokta gerekli bişey değil boşa ağırlık
benim 10,40x50 zos dürbün sigmiyor fx cantasina,clik basliklar ve cevresi nikko ya göre daha kalin ve uzun
evet kadir benim walther dürbününde başlıkları uzun ondan olsa gerek