Soğuklara aldanıp buluşmalara ara verdiğmizi sanmayın
herzamanki gibi saat 10:00 da İkea açık otoparkında buluşuyoruz.
Bu arada rusya açıklama yapmış sahillerde hava sıcaklığı -20 dereceye kadar düşecekmiş.
Bakalım tüfekler bu ısılarda çalışacakmı denemeden bilemeyiz.
31ocak Bu Soğuklar Bize Vız Gelir Tırıs Gider Buluşması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Haberlerde Karadeniz üzerinden soğuk hava dalgası gelecek deniliyordu. Bakalım hafta sonuna kadar etkisi olacakmı acaba.
-
ben valla maşımı alınca crosman2100 la gelicem bu seferlik affedin hepinize iyi eğlenceler üşütüp hasta olmayında
-
ben valla maşımı alınca crosman2100 la gelicem bu seferlik affedin hepinize iyi eğlenceler üşütüp hasta olmayında
nasıl cevap ama[Resim Engellendi: http://i48.tinypic.com/2zq985d.jpg]
-
Dondurma kabının üzerindeki muzlu filinta dondurması yazısına dikkatinizi çekerim.
-
"Filinta"
"Muz"
"Kakao"
yazıyor. Yani filintalı dondurmamı ? -
"Filinta"
"Muz"
"Kakao"
yazıyor. Yani filintalı dondurmamı ?Mumi, özellikle kar yağarken yenen dondurma üretimine başladık.
-
Pazar günü yağmurlu olacakmış, nereye gideceğiz. Tesis, Seçkin, Üs, uygun olursa Taşdelen, Kafe ?
ve kimler gelebilecek -
şu yıllık iznimi istanbulda geçiriyorum . silahım yok ama her yere gelirim .
-
şu yıllık iznimi istanbulda geçiriyorum . silahım yok ama her yere gelirim .
Memnun oluruz, toplanma adresi aşağıda[Resim Engellendi: http://i49.tinypic.com/2psngib.jpg]
-
Memnun oluruz, toplanma adresi aşağıda
Sağolun abi
ben çeliktepe'de oturuyorum ( 4.levent ) oradan nasıl gelebilirim acaba ?? -
Memnun oluruz, toplanma adresi aşağıda
Sağolun abi
ben çeliktepe'de oturuyorum ( 4.levent ) oradan nasıl gelebilirim acaba ??Araba varsa, FSM'den geçip Ümraniye sapağına gireceksiniz.
Otobüsle Mecidiyeköyden Ümraniye otobüsüne bineceksiniz. Otobüs nolarını Muhammet biliyor, o yardımcı olur. -
Abi arabam yok otobüs ile gelirim .
sadece hangi durakta inmem gerektiğini bilsem yeter . -
Bu arada iki kuzenim var benden büyükler .
bir yıldır onlara bu zehri enjekte ediyorum onlar artık son ısırığa hazırlar sonra eminim soluklarını av mağazalarında alacaklardır.
onlarda gelebilir mi ?? -
Bu arada iki kuzenim var benden büyükler .
bir yıldır onlara bu zehri enjekte ediyorum onlar artık son ısırığa hazırlar sonra eminim soluklarını av mağazalarında alacaklardır.
onlarda gelebilir mi ??
Tabii ki gelebilirler. Şöföre, Ümraniye İkea desen yeterli olur sanırım -
Hayırlısı o zaman pazar günü görüşmek üzere inşallah .
-
Arkadaşlar,
Şimdi siyahtemas (Bahadır) beyle konuştum. Pazar günü Taşdelendeki alanda bulunan restoranın içinden atış yapılacak. Bu durumda yağmur derdimiz kalmıyor. Hedef mesafesi 50 metre imiş. 100-200-300 metreciler kusura bakmasın
Buluşma saati İkea 10:30 olmuştur. Saat 11:0'de de Taşdelende olacağız.
Isınmak için "elektirik sobası"da getirilebilirmiş. Mangalda yapılacak.Kola, kahve ve sucuğu ben getiririm.
-
Kola, kahve ve sucuğu ben getiririm.keyifli buluşmalar, yalnız yanlış hatırlamıyorsam sucuk ogen'e dokunuyordu dondurmada getirin
-
Mumi, özellikle kar yağarken yenen dondurma üretimine başladık.
HeHe Aman abi bir yerimiz donmasında
Bir sorun çıkmaz ise ben bu hafta geleceğim. Bu hafta muz getireceğim portakal ve elma yemesi zor oluyor
-
Arkadaşlar,
Şimdi siyahtemas (Bahadır) beyle konuştum. Pazar günü Taşdelendeki alanda bulunan restoranın içinden atış yapılacak. Bu durumda yağmur derdimiz kalmıyor. Hedef mesafesi 50 metre imiş. 100-200-300 metreciler kusura bakmasın
Buluşma saati İkea 10:30 olmuştur. Saat 11:0'de de Taşdelende olacağız.
Isınmak için "elektirik sobası"da getirilebilirmiş. Mangalda yapılacak.Kola, kahve ve sucuğu ben getiririm.
Arkadaşlar kimler gelebilecek lütfen belirtelim:him:s , yiyecek içecek için, en önemlisi de ogen'in dondurması için gerekli
siyahtemas
kadir
ogen
anemon
impo ?
mmg
mbe
anymess
batca + erdoğan
avcı
kalyoncu
jimih