katılıyorum
31ocak Bu Soğuklar Bize Vız Gelir Tırıs Gider Buluşması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Nasıl Yani Yarıştamıyız
BUUUUU Köşedeeeee İki yıllıııııık Naaamalluuuup ankara tiiiiiimmmm BUUUUU KöŞEDEeeeeeeeee iseeeee Henüz yeni emeklemeye başlamış emeklemesi kısa sürürüüüüüüüüüp Bİrdenbireeeee DEPARRRRRR atmaya başlayaaaaan FilinTALAAARRrrrrr BAKALAIIIIIIIMMMM Hangisssiiiiiii Kazanaaaacaaakkk....
ÖHÖÖHÖ..... Pardon Gırtlağım ve başka bi tarafım yırtıldı...
-
Nasıl Yani Yarıştamıyız
BUUUUU Köşedeeeee İki yıllıııııık Naaamalluuuup ankara tiiiiiimmmm BUUUUU KöŞEDEeeeeeeeee iseeeee Henüz yeni emeklemeye başlamış emeklemesi kısa sürürüüüüüüüüüp Bİrdenbireeeee DEPARRRRRR atmaya başlayaaaaan FilinTALAAARRrrrrr BAKALAIIIIIIIMMMM Hangisssiiiiiii Kazanaaaacaaakkk....
ÖHÖÖHÖ..... Pardon Gırtlağım ve başka bi tarafım yırtıldı...
Gökmen değiliz tabii de başlatalım mı bir işaretin yeter -
Temiz Bir Maç İstiyorum Belden aşağı vurmak yok Dirsek atmak yok Düşen rakip köede beklenecek falan filan
BOKS
-
Klin ;tacli#gonlu sen taktik vermeden bu işin mümkünatı yok.
-
-
BONUS
RAMBO MUMİ ÖZEL
AHA! Bülent abi meşhur ettin beni ! Bak nazar değicek
Buluşma herkesin beğenisini kazandı fakat benim bir şikayetim var ! Oda buluşmanın kısa sürmesi bence 10 30 buluşmaya başlamak için bence geç bir saat ve biraz erken ayrıldık gibime geldi tadı damağımda kaldı
-
AHA! Bülent abi meşhur ettin beni ! Bak nazar değicek
Buluşma herkesin beğenisini kazandı fakat benim bir şikayetim var ! Oda buluşmanın kısa sürmesi bence 10 30 buluşmaya başlamak için bence geç bir saat ve biraz erken ayrıldık gibime geldi tadı damağımda kaldı
Meşhur olmak yakışır sana Mumi. -
Meşhur olmak yakışır sana Mumi.Benden çok filintalara yakışır abi
-