Antalya/Kemer,den Ben ve Antalya/Lara,dan Turgay arkadaşım bugün itibarı ile kargodan s410 manitalarımızı aldık.
Darısı olmanyanların başına.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Antalya/Kemer,den Ben ve Antalya/Lara,dan Turgay arkadaşım bugün itibarı ile kargodan s410 manitalarımızı aldık.
Darısı olmanyanların başına.
Hayırlı olsun
hayırlı olsun, ikinize de isabetli atışlar.
yeni İngilizlerin fotoğraflarını bekliyoruz...
hayırlı olsun
İsabetli atışlar dilerim, hayırlı olsun.
güle güle kullanın. darısı bizim başımıza.
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Yeni tüfeğiniz hayırlı olsun, iyi atışlar dilerim.
hayirli olsun güle güle kullanin Senol kardes bu arada camiaya cok hizli girdin evanix 2 gün sonra fx glad,2 3 hafta sonrasinda air arms,sanirim yolda fx revo var
Hayırlı olsun isabetli atışlar
Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.
hayırlı olsun
teşekkürler arkadaşlar kadir kardeşim hızlı giriş yaptımda yanlız başına keyfi olmuyor şöyle bi zekeriyaköy etkinliği,de biz yapsak mangaldır ettir bana kalırsa antalya,da bizde bir yoğunluk oluşturuyoruz gibi pcp kullanıcı sayısı gün gün artıyor sanırım inşallah bir organizasyon gerçekleştirebiliriz.
ALLAH in izni ile yapariz tabbi,ben elaman i bir bulayim,hafta nin 7 günü uyar bana ortada bulusalim,benim arabam neyim yok zaten sürmesinide bilmiyorum,hicde merak etmedim 6 yasinda traktör sürdüm ha birde 21 yasinda iken 5 kilometre kadar araba sürdüm,baskada isim olmadi
alanya ve antalya nin ortasinda bulusak,yani manavgat da eli cantali görünce insalarin bakislari bir baska oluyor,bu adam neci diye
iki yiğit çıkmış meydane, ikiside birbirinden merdanee
tekrar hayırlı olsun.
Akın abi yeni tüfeklerin hayırlı olsun Turgay abiyi iyi tanırım hw100 satıcam diyordu demekki satmış. her ikinizede hayırlı olması dileğiyle. Dediğin gibi bizde bir MEDİTERRANEAN TEAM kurabilirsek çok güzel olucak. Saygılar
hw100 yerinde duruyor:satılmadı.
evet osman abininde dediği gibi hw100 satılmadı turgay,ın severek kullandığı bir silah tabii kendi düşüncesi belki satışa koyar bilemiyorum.