ben cumartesi sabah 7.18 gibi çadır altındayım, beklerim.
kimler gelebilir?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
ben cumartesi sabah 7.18 gibi çadır altındayım, beklerim.
kimler gelebilir?
07:54:42 gibi orada olurum
10.12.55 de Çay içmeye gelirim..
Özlettin kendini Osman Abi. Seni görmek için olsun gelirim 8:45:57
Mustafa (gmby) aracına kar lastiği aldıysan sen de gel vroooommmm yapmaya
Bende 8.52.16 sularında orada olurum, akşamdan bir arkadaşım hava durumu ile ilgili son bilgileri iletir herhalde. Köksal'ı uyutur geliriz. Osman bey bu arada sizi de özledik.
09:03:47 Gibi bende mekana damlarım.
Ben de gelmeyi çok isterim ama büyük oğlumla eşim biraz uzaktalar. Küçük oğlumla ben baş başa kaldık. Onu bırakabilecek bir yer bulursam uzun olmasa da sizleri görmek için gelirim.
p.tesi işe başlıyacağım için. (bu kaçıncı oldu artık) sabah bende erken saatlerde geleceğim. 08:57:11 gibi
hayırlı olsun Köksal, inşallah bu sefer tutar
beyler sabah gelenler biraz hedef kağıdı getirebilirse iyi olur
örneği varsa çıkartayım şimdi
örneği varsa çıkartayım şimdi
gönlünce bişeyler yap lütfen, puanlı olsun, merkezi küçük olsun. sonuçta yine puanlı bir yarışma yapabilelim.
[Resim Engellendi: http://img509.imageshack.us/img509/1033/adszwe.jpg]
güzel bir 3 köşe teşkil yarışması yapabiliz.
Arkadaşlar benim yurtdışından bir kargom gelmiş ve takılmış yarın onunla ilgileneceğim.. Elime geçer geçmez yetişmeye çalışacağım. Sizleri ve muhabbetlerinizi özelememek mümkün mü?
Rıfat abi benim diğer araç kar lastiği donanıımlı ama meret defransiyel kitledi :((((
Kör Hedef kağıdı
Bende 9:37:21 gibi orda olurum.Murat abi gelirken kronoyuda getirebilir misin?
Ben de gelecektim ama bugün malesef arabasızım. Cumartesileri bu durum bir rutine dönüşmeden önüne geçsem iyi olacak.
Özledim yahu herkesi!! =)
Ben Ankara'dan yeni sayılırım. Tüfeğimde çok yeni bir haftalık( Mod 95 Sas / 3-9x32 Optima).Tabii sizlerin tüfeklerinin yanında bebek kalır. en azından muhabbet için aranızda olmak isterdim. Maalesef bugün çalışıyorum ve mesajı yeni gördüm. Birdahaki sefere kısmetse.
keyifli bir gün oldu, katılan katılamayan herkeze teşekkürler
Ben Ankara'dan yeni sayılırım. Tüfeğimde çok yeni bir haftalık( Mod 95 Sas / 3-9x32 Optima).Tabii sizlerin tüfeklerinin yanında bebek kalır. en azından muhabbet için aranızda olmak isterdim. Maalesef bugün çalışıyorum ve mesajı yeni gördüm. Birdahaki sefere kısmetse.
her zaman bekleriz .
keyifli bir gün oldu, katılan katılamayan herkeze teşekkürler
Foto yokmu ?