Sayın ziyaretçi, hoş geldiniz! Bu sayfanın tüm özelliklerini kullanmak için kayıt olmayı düşünmelisiniz. Eğer önceden kayıtlıysanız, lütfen giriş yapınız.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
dün inanılmaz güzel bir gün geçirdim. Arayıp da bulamadığım muhabbet ve dost'luk meğer yanıbaşımızdaymış. Virüs bana da bulaşmış durumda, durdurabilene aşkolsun artık. Çektiğim fotoğrafları bu hafta içinde yüklerim.
dün inanılmaz güzel bir gün geçirdim. Arayıp da bulamadığım muhabbet ve dost'luk meğer yanıbaşımızdaymış. Virüs bana da bulaşmış durumda, durdurabilene aşkolsun artık. Çektiğim fotoğrafları bu hafta içinde yüklerim.
Hepimize teşekküler
Aramıza hoşgeldin Serkut, virüs sana da bulaştığına göre ne mutlu bize. Seni destekleyen eşine de saygılarımı ilet lütfen. Sağlıcakla kal
Serkut hoşgeldin, bizler seni az çok tanıyoruz ama sitedeki diğer arkadaşlarında tanıması amacıyla tanışma kısmına kendinden kısaca sözedersen iyi olur diğer arkadaşlarlada kaynaşmış olursun. Bu arada eminimki çok güzel fotoğraflar çekmişsindir. Dört gözle fotoğraflarını bekliyoruz.