Beyler bayadır bursateamde buluşma olmuyor.Kimler ne zaman gelebilir yazarsa sevinirim.Hafta sonu hafta içi fark etmez.
Buluşma için tarih
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
buluşalımda bizimkiler pek siteye girmiyorlar sanırım ben arada sırada çıkıyorum antremana benim için ancak cumartesi veya pazar uygun haftaiçi biraz zor malum iş güç. sen haftasonu yap organizasyonu ben her türlü katılırım
-
benim için yarın av sezonu bitiyor bundan sonra musait olabılırım
ama buluşmaya silah arkadaşlarım
Kemal Abi (Kemosabe)
İlhan Abi
Basri Abi
Kadir (sniperx)
Gökhan Abi (glock) artık İstanbul da
bu isimlerinde gelmesini dilerim ve planlı güzel bir buluşma olsun isterim -
Oktay sayımız giderek artıyor.Önümüzdeki günlerde büyük bir buluşma yapalım.Biz bursa team olarak ara ara ufak çapta buluşuyoruz aslında.
-
Kemal Abim bizim buluşmalarımız bildiğin gibi ansızın oluyor birbirimize buradan değil tel le ulaşıyoruz birde şöyle yakınlarda kafamıza göre biryer bulamadık nereye gitsek koyunlarla karşılaşıyoruz
-
bırakalım madem telefonla haberleşmeyide daha kapsamlı bi organizasyon yapalım biras toparlanırsak ,gidilebilecek yerler konusunda sanırım fikirler çıkacaktır.
-
Tazzdingo arkadaşımız sesini çıkarmıyor artık biz konuştuk kendisi sustu,Kemal Abi biz eskiye devam
-
Yok ben burdayım uzun zaman uğraştım buluşmak için kimseden ses çıkmadı.Bayadır forumada girmiyordum.Daha yeni gördüm.
-
1-2 hafta içinde ayarlıyak ben ayarlıcaktım.Kar yağdı.Hüseyin alana gitmeyi planlıyordum.
-
yakında ayarlarız ben telden ulaşırım foruma giremeyenlere
-
önceden benim imzamın altındada bursateam logosu vardı kaldırdım nedeni bursateam diye birşey yok süs olsun diyede team logosu taşımak istemem Bursa lı yokmu forumda azımsanmıyacak kadar var ama tek tabanca takılmayı tercih edenler var kendini yüksek görenler vs. demek istediğim boşuna çabalamaya gerek yok bursateam hiçbirzaman ankarateam yada istanbulteam ve diğer team grupları gibi olamaz varsa buluşmak isteyen özelden yazsın buluşalım buraya yazıpta kendimize güldürmeyelim
-
Özel olarak yazışıp organizasyon yapıldığındada sanırım yine aynı şeye , bir takım olamamaya yol açmış oluruz. Katılmak isteyipte katılamayan arkadaşlarımız olacaktır belkide. Bir grup oluşturmanında kolay olduğunu sanmıyorum başka arkadaşlarımız bitakım problemleri aşıp takım olabilmişler biraz uğraşmak gerekiyor diye düşünüyorum Hem seninde dediğin gibi av sezonu bitiyor
-
Yok mu bi buluşma için tarih bursa team iptal mi?
-
Ben araç bulabilirsem pazar günü gidicem gelmek isteyenleri beklerim. Grupmanlarıda eklerim artık foruma
-
Çok isterdim Bursateam ile atış yapmayı ama 21.02.2010 tarihi pazar günü yoğun yağışlı ve soğuk gösteriyor.Sanırım titreyerek yapılan atışların pek tadı olmayacak...
-
havamız güzel olsun yeter
-
bende bu hafta son defa daha bir av yapıcam zaten yeni havalıma dürbün ayarlayamadım kısmetse pazartesi halolacak buluşmayıda havanın iyi olduğu bir hafta sonu yapsak bence daha iyi olur.
-
buluşmayıda havanın iyi olduğu bir hafta sonu yapsak bence daha iyi olur.
+1
-
Önümüzdeki haftasonu iyi olursa yaparız.
-
sakin ve kimselerin olmadığı gidşinin rahat olduğu biryer bulsak tam süper olacak
-