Sayın ziyaretçi, hoş geldiniz! Bu sayfanın tüm özelliklerini kullanmak için kayıt olmayı düşünmelisiniz. Eğer önceden kayıtlıysanız, lütfen giriş yapınız.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
cok iyi grup tebrikler. desteksiz atislar gercekden zor is. 10mt ayakta atmak bence tam destekli veya bipod ile 100mt ye atmakdan daha zor olabiliyor, bircok faktor giriyor isin icine. iyi grup icin calismak lazim.
Kerem eline sağlık çok güzel olmuş.Hafif bir meydan okuma , gözdağı verme hissettim. Yemezler abicim.Buluşmalarda ayakta desteksiz yapabileceğim tek şey ekmek arası sucuğu mideye indirmek olur benim.
Kerem eline sağlık çok güzel olmuş.Hafif bir meydan okuma , gözdağı verme hissettim. Yemezler abicim.Buluşmalarda ayakta desteksiz yapabileceğim tek şey ekmek arası sucuğu mideye indirmek olur benim.
estağfrullah taylan abi (impo) olurmu hiç öyle meydan okumak falan ben neler yapabiliyorum diye kendimi deniyorum
Daha önceden bahsettiğim Powerball egzersiz topunu aldım sedace 2 gün çalıştım ve 30 metreden ayakta atışlar yaptım son derece başarılı atışlardı. Ne düşürmedik kozalak kaldı nede 2.5 cm lik hedefler.
bir ara powerball da rekor yapma takintisi olustu bende, 11000 kusur yapabildim. internette biri cift topla yanlis hatirlamiyorsam 16-17bin yapiyordu, onu gorunce biraktim