hatsan mod 60 bakimlari

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • slmlar,
    öncelikle siteyi kuranlar için ellerine saglik.
    konuya gelecek olursak,
    elimde 2003'de alinma hatsan mod 60 var,üniversiteden dolayi uzun araliklarla kullanildi,ayni araliklarla bakimlari yapildi.
    ancak havali tüfek forumlarini keşfettikten sonra silahi ne kadar yanliş kullandigimi vede bakimlari eksik yaptigimi fark ettim,
    şimdi silahi hatsana gönderip genel bakim yapilmasini istiyorum,ilk olarak mod 60 gibi bi silaha satiş fiyati kadar bakim masrafai çikmaz inş.
    ikincisi silah ne kadar sürede bakimlari tamamlanip gelir,yani 1 ay kalmaz inşallah.
    birde hatsan için iletişim numarasi vede kargo için adres nedir ?

  • slm bende 2002dealdım mod60 5.5lik süperbitüfek bakımı hakkında size göndermenizi tavsiyeederim tüfek adeta sıfır bakımdan geciyor ve yenigibi teslim ediliyor 40tl filan tüfeyin şuanki fiyatı toptan 125lira değerbence bakıma gönderin derim iletişim no.0232 461 93 32.02324337936 tamam f;s;s

  • cevap için saolun.
    evet güzel bir tüfek ancak bakimsiz oldugundan midir ,yoksa eski tip gez arpacik oldugundan midir bilmem ilk zamanlarda isabette baya sorun yaşamiştim.
    ancak üzerindeki sistemi truglo ile degiştirince fark etti.
    birde 40 tl kargo mu tuttu yoksa hatsanin aldigi ücret mi?