Herkese slm arkadaşlar....netimi aldığım günden beri bu zamana kadar internet forumlarında dolaşmaktayım..ister ihtiyaçtan (program filan) ister zevkten...ama yaklaşık 2 senedir arabam olan E30 316 coupe arabama binmekteyim..bu arabamıda izmirde devamlı aktif olan sitemiz sayesinde aldım..( https://www.airgunturk.com/musti2002/js/www.bmwkardesligi.com )....
yanlış anlaşılmasın reklam filan değil..şu anda kulllandığım havalı tabancamıda siz AİRGUNTURK sayesinde ve kullanıcıları tarafından bilgilendirilerek sahip oldum...allah razı olsun demekten başka lafım yok açıkçası....
geleyim asıl konuya...
Bu organizasyonları yapmanız iyi ,hoş ve güzel ama EGE'mizin incisi İZMİR'imizde neden böyle toplantı ve buluşmalar ayarlanmıyor...ki sitede fazla İZMİR'li fazla üye göremedim..sizlerede hak veriyorum!!! izmirde fazla havalı silah kulllanıcısı yok zannedersem..
Ama neden belli bir çabalar harcamadan TÜRKİYEMİZ genelinde (izmir dahil) bunu yaymıyoruz..biraz daha sosyalleştirmek daha mantıklı değilmidir.......
yine dile getirmek istiyorum..site yöneticilerini suçlamak değildir amacım..benim amacım (BMW gibi havalı silahlarıda hobi olarak benimsedim) bu hobiyi yaygınlaştırmak...
ADMİN , MODERATÖR ve SORUMLULARI'na seslenerek , ben (şahsen) bu bölgeye ve bölgemizdeki üye sayımızı arttırmak amacındayım....(İZMİRDEKİ ORGANİZASYONLARIN GELİŞMESİ AMACIYLA)
Bugün birkaç araştırma yaptım...AVCILIK VE ATICILIK MÜDÜRLÜKLERİ'nin telini aldım....bu kurumlarla görüşmelerde bulunacağım..Prosedürün nasıl işlediği konusunda bilgi almaya çalışacağım..( atıcılık musabakaları konusunda) ...
POLİS GÜCÜ , JANDARMA , MALTEPE ASKERİ LİSE'si ve İSTANBUL , ANKARA ATICILIK CLUB'ları gibi güçlü atıcılara sahip olmayabiliriz ama en azından kendimizi geliştirebiliriz düşüncesindeyim..
Bornova Avılık ve Atıcılık kulübü : Ergene mah. 456 sok. no:22/A BORNOVA/İZMİR TEL: 0232 373 53 31
İZMİR GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ : 0232 435 05 06+;tuftabV#