Gelemeyenler hafif hafif belli olmaya başladı.
Bu arada aklıma takıldı en hafif naylon neydi acaba.
14Şubat Sevgililer Günü Buluşması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
vallahi doğrusunu söylemek gerekirse 14 şubat beni pek bağlamıyor ama bu hafta gelemeyebilirim.
-
Kerem seni bağlamıyorsa artık kimseyi bağlamaması gerek.
-
öyle abi
-
öyle abi
At var, silah var, Avrat yok olmadı be Kerem.
[Resim Engellendi: http://i46.tinypic.com/23t2lpz.jpg] -
At var, silah var, Avrat yok olmadı be Kerem.
objektif bakalım abi duruma ; olsaydı bir avrat herhalde filinta olamazdık, zaten hafta içi kaşıyacak zaman da bulamıyoruz, birde hafta sonu onu bunu mu eylendirelim. en iyisi doldur boşalt
-
Bende sadece silah eksik şimdilik Bülent bey
-
Bende sadece silah eksik şimdilik Bülent bey
Haydi gel , yarın halledelim şu işi reis, sonunda atla deve değil, aldığımızı beğen mezsen eski günleri yad ederiz -
Atışın yapılacağı yer belli mi ??
-
Atışın yapılacağı yer belli mi ??
Polat abi, merhaba
Atış alanı Reşadiye mesire yeri. Saat 10:30'da İkeadayız.
[Resim Engellendi: http://i46.tinypic.com/35a6vma.jpg] -
Alıntı
Yaşlı Kirpi tarafından
Atışın yapılacağı yer belli mi ??Büyük ihtimalle geçtiğimiz haftalardaki buluşma yeri olan Reşadiye'de olacak.Önceki buluşma başlıklarında kroki vardı diye galiba.
Bu arada Bülent abi benden önce davranmış. -
Teşekkürler bilgiye Bülent kardeş.
Henüz kesin değil katılmam ama Ikea'ya yetişemezsem yeri bileyim de... ne olur ne olmaz.
Sevgiler. -
Teşekkürler bilgiye Bülent kardeş.
Henüz kesin değil katılmam ama Ikea'ya yetişemezsem yeri bileyim de... ne olur ne olmaz.
Sevgiler.
Bekleriz, geçen sefer sohbet etme imkanı bulamadık, gelebilirseniz onu da yaparız. -
Sevgili Arkadaşlar, yarın kimler gelebilecek ?
captain nemo
mbe
ogen
anemon
siyahtemas
yaşlı kirpi
erkut
mmg -
-
Arkadaşlar, yarınki buluşmamıza maalesef katılamayacağım. Aniden ortaya çıkan bir gereklilik sonucu Cuma akşamı yazlık evime gitmem sözkonusu oldu. Az önce de eve döndüm. Gidiş dönüş 700 km.
Tanıyanlar bilir: zaten her iş günü düzenli olarak 240 km kadar yol yapıyorum. Dolayısıyla biraz dinlenebilmek için bir yarınım kaldı.
Ama inşallah ilk fırsatta tekrar katılacağım.
Hepinize çok selam sevgiler, kazasız ve isabetli atışlar. -
Arkadaşlar, yarınki buluşmamıza maalesef katılamayacağım. Aniden ortaya çıkan bir gereklilik sonucu Cuma akşamı yazlık evime gitmem sözkonusu oldu. Az önce de eve döndüm. Gidiş dönüş 700 km.
Tanıyanlar bilir: zaten her iş günü düzenli olarak 240 km kadar yol yapıyorum. Dolayısıyla biraz dinlenebilmek için bir yarınım kaldı.
Ama inşallah ilk fırsatta tekrar katılacağım.
Hepinize çok selam sevgiler, kazasız ve isabetli atışlar.Bekleriz Polat abi. Sağlıcakla kal
-
kısmetse Taha ile beraber ordayız.görüşmek üzere.
saygılar
-
Sevgili Arkadaşlar, yarın kimler gelebilecek ?
captain nemo
mbe
ogen
anemon
siyahtemas
erkut
mmg
batca
Taha -
ben de varım
-