gelin bişeyler yaparız nasıl olsa
13 Şubat uğursuz olsa da 14 Şubat'ta buluşmaktan her halükarda iyidir buluşması :)
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Dayanılmaz hafifliğin etkisiyle uğursuz günler bile etki etmiyor. Atış alanı kapalı olduğu için şanlısınız. Baya rüzgar olacakmış yani peletler fazla sapma yapmaz o bakımdan...
-
cumartesi yağışlı görünüyor, ama çadırımız sağolsun
Kamuran bu hafta gelirsin sanırım?
-
merabalar ... belki aranıza katılma şansı bulabilirim ACEMİ olarak nerde buluşuyosunuz acaba ...
-
-
Bir aksilik olamazsa ordayım.
-
Ankara'da yarın sabah 8 ile 12 saatleri arası sıcaklık 2 ile 8 derece arasında değişecek. Ancak hissedilen sıcaklık -1 ile 5 derece arasında olacak.Rüzgar sabah erken saatlerinde poyraz iken öğlene doğru samyeli ve kıbleye dönecek. Sabah saaterinde 14 Km/sa olan rüzgar hızı öğlene doğru 27 km/sa olacak.( En yüksek rüzgar hızının Öğlen saatlerinde 40 km/sa olması bekleniyor) öğlene kadar havanın bulutlu olacağınıda hesaba katarsak, sabahki havaya aldanmamak gerekiyor. Öğleden sonra ise yağmur bekleniyor.
-
eski buluşma fotoğraflarına baktıysan, AnkaraTeam her şart altında buluşmayı ve neşeli vakit geçirmeyi becermiştir
nazar değmesin
hatta bir FT yarışmamız vardıki sonuna doğru kardan hedefleri göremiyorduk
-
Tabiiki nazar değmesin. nice beraber buluşmalara. Bu arada kronosu olan varsa benim canavarında gerçek gücünü ölçmek isterim yarın.
-
Erdem,, Krono kimde haberin varmı? Murat Hw 100 ü ayarlayacak ...kimdeyse unutmazsa sevinirim..pili ne durumda pil getireyimmi?
-
Osman abi krono erdemdeydi en son ama bir yedek 9v pil alırsan iyi olur. Ortada kalmayalım. Hevesin kırılmasın. Şu anda akşamdan hava basılmış durumda, basınç düşmesi olmamış. Faal durumda. Sadece arka kapağı söküp çekiç yayından hızını ayarlayacağız.
-
Murat ,,Tamam pil getiririm... Krono Erdemdeyse yazılanları okumuştur.
-
okumadım, okumadım
umarım unutmam
-
okumadım, okumadım
umarım unutmam
Tüh Yaaa....Erdemi Nasıl bulurda okuturuz bu yazıları acaba..
Bu Arada Cem'in Herkese Selamı var Pazar Günü saat 12 de PS de buluşacağız gelmek isteyenlere duyurulur. Gelecek olanlarda Sevgililer gününün gereğini yapıp gelsinler...sonunda huzursuzluk olmasın.. -
Hımm acaba C.tesi mi buluşmaya katılsam yoksa sevgililer gününde Cem ile mi buluşsam bilemedim
-
Hımm acaba C.tesi mi buluşmaya katılsam yoksa sevgililer gününde Cem ile mi buluşsam bilemedim
Hem Cumartesi...Hemde Pazar katıl...Sevgililer gününde yapman gereken görevleri öğlene kadar bitirebilirsen tabiii -
Osman abi ben zaten işleri yetiştirebilsem Ps da mesai bile yaparım
-
Bu hafta ayakta desteksiz bir yarışma yapalım ama mesafeyi azaltalım tabii ki
-
ben t12 ile geleyim ozaman nıhahamuaha
-
Benim küçük oğlanı kaldırırken belimi sakatladım (tosuncuk da kendisi biraz),buluşmaya gelsem bile atış yapamayabilirim, ayakta hiç atamam. Ancak ekipmansız gelebilirim.
-