13 Şubat uğursuz olsa da 14 Şubat'ta buluşmaktan her halükarda iyidir buluşması :)

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • cumartesi yağışlı görünüyor, ama çadırımız sağolsun ;şrofls;.

Kamuran bu hafta gelirsin sanırım?

.

AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric

AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot

ankarateam.png

• merabalar ... belki aranıza katılma şansı bulabilirim ACEMİ olarak :) nerde buluşuyosunuz acaba ...

• Bir aksilik olamazsa ordayım. ;tufey#

HATSAN MOD 95 SAS 177 Cal. (Süper Akustik Sistem; GÜÇLÜ YAYLI ÇALGI) / OPTİMA 3-9X32 (Hakiki Çin)
    GAMO AF-10 177 Cal.
    ATA ARMS CY 12 Cal.Yarı Otomatik
    ATMACA 9 mm. Siyah/Krom

Sahip Olduğun Silahın Tadını Çıkar. ;tufey#

ankarateam.png

• Ankara'da yarın sabah 8 ile 12 saatleri arası sıcaklık 2 ile 8 derece arasında değişecek. Ancak hissedilen sıcaklık -1 ile 5 derece arasında olacak.Rüzgar sabah erken saatlerinde poyraz iken öğlene doğru samyeli ve kıbleye dönecek. Sabah saaterinde 14 Km/sa olan rüzgar hızı öğlene doğru 27 km/sa olacak.( En yüksek rüzgar hızının Öğlen saatlerinde 40 km/sa olması bekleniyor) öğlene kadar havanın bulutlu olacağınıda hesaba katarsak, sabahki havaya aldanmamak gerekiyor. Öğleden sonra ise yağmur bekleniyor. u½%;

HATSAN MOD 95 SAS 177 Cal. (Süper Akustik Sistem; GÜÇLÜ YAYLI ÇALGI) / OPTİMA 3-9X32 (Hakiki Çin)
    GAMO AF-10 177 Cal.
    ATMACA 9 mm. Siyah/Krom

ankarateam.png

• eski buluşma fotoğraflarına baktıysan, AnkaraTeam her şart altında buluşmayı ve neşeli vakit geçirmeyi becermiştir ;tese;kkur

nazar değmesin ^^

hatta bir FT yarışmamız vardıki sonuna doğru kardan hedefleri göremiyorduk ;şrofls;.

.

ankarateam.png

• Tabiiki nazar değmesin. nice beraber buluşmalara. Bu arada kronosu olan varsa benim canavarında gerçek gücünü ölçmek isterim yarın.

GAMO AF-10 177 Cal.
    ATMACA 9 mm. Siyah/Krom

ankarateam.png

• Osman abi krono erdemdeydi en son ama bir yedek 9v pil alırsan iyi olur. Ortada kalmayalım. Hevesin kırılmasın. Şu anda akşamdan hava basılmış durumda, basınç düşmesi olmamış. Faal durumda. Sadece arka kapağı söküp çekiç yayından hızını ayarlayacağız.

Weihrauch HW100T Falcon T35x56 Premier Target
    Weihrauch HW97KL Blue Laminate Maccari Hornet MKVI
    Weihrauch HW45 .177&.22 Maccari
    Zoraki HP-01 Ultra .177
    Heckler & Koch USP Compact Blue 9x19 Para Trijicon Nightsights
    Remington Spartan SPR220 12ga 22'' Double Trigger & Hammer Coachgun
    Bernardelli Compact 9x19 Para
    CZ 75B Semi Compact 9x19mm Para
    Hatsan 250XT Tac Boss (KJW Ruger MKIII)
    Gamo PR776

• okumadım, okumadım ;şrofls;.

umarım unutmam u½%;

Tüh Yaaa....Erdemi Nasıl bulurda okuturuz bu yazıları acaba.. ;,;-
    Bu Arada Cem'in Herkese Selamı var Pazar Günü saat 12 de PS de buluşacağız gelmek isteyenlere duyurulur. :) Gelecek olanlarda Sevgililer gününün gereğini yapıp gelsinler...sonunda huzursuzluk olmasın.. ;lol;;şrofls;.

A Takımı Üyesi

• Hımm acaba C.tesi mi buluşmaya katılsam yoksa sevgililer gününde Cem ile mi buluşsam bilemedim ;şrofls;.

Hem Cumartesi...Hemde Pazar katıl...Sevgililer gününde yapman gereken görevleri öğlene kadar bitirebilirsen tabiii ;,;-;şrofls;.

A Takımı Üyesi

• Bu hafta ayakta desteksiz bir yarışma yapalım :) ama mesafeyi azaltalım tabii ki ;şrofls;.

.

ankarateam.png

• ben t12 ile geleyim ozaman 8o nıhahamuaha x(;

Steyr Challenge 4,5 - Schmidt&Bender FTII 12.5-50x56
    Steyr Hunting 4,5 - Sightron SIII 10-50x60
    FX Bobcat 6,35 - Bushnell 4200 6-24x50
    AA S410 5,5

• Benim küçük oğlanı kaldırırken belimi sakatladım (tosuncuk da kendisi biraz),buluşmaya gelsem bile atış yapamayabilirim, ayakta hiç atamam. Ancak ekipmansız gelebilirim.

Weihrauch HW100T Falcon T35x56 Premier Target
    Weihrauch HW97KL Blue Laminate Maccari Hornet MKVI
    Weihrauch HW45 .177&.22 Maccari
    Zoraki HP-01 Ultra .177
    Heckler & Koch USP Compact Blue 9x19 Para Trijicon Nightsights
    Remington Spartan SPR220 12ga 22'' Double Trigger & Hammer Coachgun
    Bernardelli Compact 9x19 Para
    CZ 75B Semi Compact 9x19mm Para
    Hatsan 250XT Tac Boss (KJW Ruger MKIII)
    Gamo PR776