ve bende en sonunda bu kaliteli tüfeğe sahip oldum.çok mutluyum.bana güler yüzü ve hoşsohbeti ile yardımcı olan Mustafa beye,kadir ve fatih beye çok teşekkür ediyorum.
Bende Air Arms Tüfeğime Kavuştum!
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
hayirli ugurlu olsun gülü güle kullanin air arms club
-
hayirli ugurlu olsun gülü güle kullanin air arms club
teşekkür ederim kadir.bu arada senin tüfeğide gördüm orda bakımı yapılmış kutusuna konulmuştu.yola çıkmak için sabırsızlanıyordu. -
Hayırlı, uğurlu olsun. Güle güle kullanın. Ve her zamanki gibi darısı olmayanların başına.
-
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
-
teşekkür ederim kadir.bu arada senin tüfeğide gördüm orda bakımı yapılmış kutusuna konulmuştu.yola çıkmak için sabırsızlanıyordu.onunla bu sezon ufkumu acacagim,tabbi öncesinde bir bakim son kontroller uzman kisi tarafindan yapilmaliydi oda hazir olduguna göre tek olumsuzluk,bu yil havalar cok kötü gidiyor,yagmurdan basimizi kaldiramiyoruz,hayirlisi olsun
-
kazasız-belasız iyi günlerde kullanın
-
Hayırlı uğurlu olsun,güle güle kullanın.
-
Hadi hayırlı olsun,güle güle kullanın...
-
Hayırlı olsun
-
hayırlı olsun , güle güle kullanın.
-
tüm iyi niyetini paylaşan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.inşallah darısı olmayanların başına.
-
İyi günlerde,isabetli atışlarda kullanın inşallah....Darısı benim vede isteyenlerin başına...
-
hayırlı olsun güle güle kullanın
-
Çok iyi bir seçim yapmışsınız.Güle güle kullanın.
-
babaros bey hayırlısı olması dileği ile güzel günlerde kullanın
-
isabetli atışlar dilerim...
herkes alıyor ama bir ben alamadım daha yaa
-
barbaros abı hayırlı olsun sonunda aldın kurtuldun kazasız belasız kullanmak dılegıle mustafasezer
-
çok teşekkür ediyorum arkadaşlar.bugün biraz atış yapma fırsatım oldu at 44 e göre çok güçlü bir tüfek.at 44 ile delemediğim sacı zımba ile delmişim gibi oluyor.iyiki almışım.çok mutluyum.
-
tekrar hayırlı olsun, ama en mest eden yanı attığınız noktayı vurması olacak
-