Antalya Buluşması oas-turgayttt-akinsenol
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
emegine saglik senol kardesim , osman abimizle guzel bir ogleden sonra gecirdik , crono testleri bircok hedefe bircok silah ve mermi denedik ve cok iyi sohbet ettik , tesekkurler osman abi, yine gorusmek uzere,,,
-
ilk bulusmayi kayit altina almissiniz hayirli ugurlu olsun güzelim tüfegi yere koymayin yahu biraz eskitin barii
chrony yi yeni mi getirtdiniz
-
- Resmi Gönderi
Güzel bir gün geçirildiği aşikar, fakat o ne ? Osman abi bıyıkları kesmiş
Turgay sanada hayırlı olsun S410 silahın, beğendiğine memnun oldum, bu modlamada sadece çekiç değiştirildi, amaç silahta kesinlikle kalıcı değişikliğe gitmemekti ve bu yapıldı, kalıcı değişikliğe tamam denildiğinde silahın şuanki 40fpe gücü 80fpe lere kadar çıkarılabilir, imzamdaki AA S410 son yaptığım değişiklik öncesi 71fpe idi yeni yaptığım değişikliğin sonuçlarını test etmedim.
Silahlarınızı biraz eskitin, arzu ettiğiniz güçlere her zaman modlanabilir.
-
abi çok güzel bi gün geçirmişsiniz inşallah birdahaki buluşmada bende olurum hem şenol abi hemde osman abi ilede tanışmış olurum
-
evet mustafa bey şahsen benimde fikrim air arms'ı bu yaz sezonunu bu şekildeki haliyle kullanıp sezon bitiminde sizin kullandığınız air arms seviyesine modlamanız için göndereceğim yada kendim getireceğim.