AnkaraTeam 5. Geleneksel Puanlı Atış Yarışması 13 Şubat 2010

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Vallahi Serdar'ın kartını hakikaten biz koymuştuk ama ben yamuk koyduğumuzu hatırlamıyorum. Belki farketmemişizdir, olabilir. Özür.

Ama 20-25derece hedefin eninde hepsi 1mm farkeder en fazla Serdar, sen de amma ağladın yahu. =)) ;şrofls;.;şrofls;.

Bak ben 5. olmuşum, hiç sesimi çıkarıyor muyum? ;kihhik,;kihhik,

Air Arms S400 MPR-FT .177/ Hawke Optics Sidewinder 30 Tactical 8.5-25x42
    Air Arms S410-SL Xtra FAC .22 / BSA Deerhunter 8-32x44 SWF
    Webley Raider 10 .22

A Rh + fakat benden başkasına yaramıyor. =/

• Yok ben ağlamıyorum , ama 1mm dediğimiz mesafe çok şeyi değiştirebilir, bundan sonra kendi kartımı kendim yerleştiricem 8o;şrofls;. Rıfat abi zaten çamur atmaya yer arıyo, ayrıca hesap işinede karışmıyorum , puanlamayı ben yapmadığım halde o da bana ihale oldu ?(:P

Steyr Challenge 4,5 - Schmidt&Bender FTII 12.5-50x56
    Steyr Hunting 4,5 - Sightron SIII 10-50x60
    FX Bobcat 6,35 - Bushnell 4200 6-24x50
    AA S410 5,5

• Bence böyle iyi oluyor, eğleniyoruz aramızda. Böyle çekişmeler atışmalar da tuzu biberi oluyor.

Bu arada belki AnkaraTeam'i tanımayıp okuduklarından yanlış anlam çıkartan arkadaşlar olur, biz kendi aramızda şakalaşıyoruz sadece. AnkaraTeam içinde her müsabakanın kazanını her zaman dostluk olur.

Bu arada bundan sonra kartı düzgün yerleştirilmemiş olan atmadan önce söylesin. Sonradan "öyleydi böyleydi" demek yok. ;şrofls;.;şrofls;.;şrofls;.

Bir dahakine 50 tam puanlık tur çıkarmayana yarışmadan sonra çay yok. ;kihhik,;kihhik,;kihhik,

Air Arms S400 MPR-FT .177/ Hawke Optics Sidewinder 30 Tactical 8.5-25x42
    Air Arms S410-SL Xtra FAC .22 / BSA Deerhunter 8-32x44 SWF
    Webley Raider 10 .22

A Rh + fakat benden başkasına yaramıyor. =/

• Bu cumartesi bizde sizinki gibi bir müsabaka deneyelim dedik.1.tur atışların ardından Mehmet abi (anymess) ve Tunç (ogen) 2.tur atışlarını yaptılar.2.tur hedeflerinde delik göremeyince ne oldu dedim.Tunç ve Mehmet abi boşuna kağıt israf olmasın diye 1.tur kağıdına attık deyince koptum ve yarışma iptal oldu. ;kihhik, Bir dahaki sefere kesin yapıcaz ama.

FİLİNTALAR GRUBU

• Bu cumartesi bizde sizinki gibi bir müsabaka deneyelim dedik.1.tur atışların ardından Mehmet abi (anymess) ve Tunç (ogen) 2.tur atışlarını yaptılar.2.tur hedeflerinde delik göremeyince ne oldu dedim.Tunç ve Mehmet abi boşuna kağıt israf olmasın diye 1.tur kağıdına attık deyince koptum ve yarışma iptal oldu. ;kihhik, Bir dahaki sefere kesin yapıcaz ama.

;şrofls;.;şrofls;.;şrofls;.

.

AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric

AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot

ankarateam.png