Değerli dostlarım, sizlerin özellikle Bülent bey, Tunç bey, Taylan bey ve acemi çaylak Atilla beyin çok değerli fikirleri, yönlendirmeleri ile cuma günü itibarı ile AA s410 sahibi olmuş bulunuyorum.
Silahı almaya gittiğimiz Mustafa bey yine samimiyetle karşıladı bizi, elinden gelen yardımı yaparak, sanırım bir daha gelmeyeceğini düşündüğüm s410u bizzat teslim etti. Hazıra konmuş gibi hissettim kendimi, eminim eskiden bu kadar kolay bulunmuyordu parçalar, ne ararsanız var Mustafa beyde, yedek parça vs gibi şeylerin endişesini siliyor böyle esnaflar, kendisine buradan çok teşekkür ediyorum...
Atilla hocamdan aldığım Diana mod52 den sonra ilk pcp tüfeğim bu oldu, tabii daha önce denemiştim ama kendine ait bir tüfekle ilgili izlenimler farklılık arzediyor. Ogenin dediği gibi fiyat performans eğrisinin en tepesinde bulunan tüfeklerden birine sahip olmak çok güzel bir şey.
Yaylı silahların kur- at rahatlığından sonra hevesle aldığımız bu pcplerde, kompresör, tüp, pompa bağımlılığı açıkçası gözümü korkutmuş bulunuyor bütçe gibi imkanları kısıtlı olanlar ve tembel ruhlu insanlara ağır gelecektir pcpler, bu benim şahsi görüşüm... Muhteşem isabetlilik, hissedilebilir güç farkı pcpyi vazgeçilmez kılıyor, tabii benim s410 da da keramet var bu konuda .
Özetlersem, artık at-silah-avratlar üçgenini başarılı bir şekilde tamamlamış biri olarak, resmen strese soktuğum foruma teşekkürü bir borç bilirim. İlerleyen günlerde hepberaber olmak üzere sağlıcakla kalın...