ankarada yakın zamanlarda buluşma varmı ? varsa ne zaman ve nerde yapılıyor? yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
ankarada buluşma yokmu
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
- Resmi Gönderi
Aşırı soğuklar bu aralar buluşmaları de dondurdu.
-
öyleyse buluşmalar daha epey ertelenecek ? çünkü bu soğuklar gidecek gibi değil
-
Aşırı soğuklar bu aralar buluşmaları de dondurdu.
biz dün mini bir buluşma yaptık, Nighthawk ile ben kum torbası-tek atış adaptörü-Yeni Hawke dürbünü denedik. Bol bol sihir yaptık, enaz 30-40 sihirli atış olmuştur, boya topları patlattık. Çayımızı içtik, tostlarımızı yedik üşüdük eve döndük (hava sıcaklığı -6 -8 civarıydı )
diğer arkadaşlarada mesaj attım ancak geç görmüşler, katılamadılar. -
biz dün mini bir buluşma yaptık, Nighthawk ile ben kum torbası-tek atış adaptörü-Yeni Hawke dürbünü denedik. Bol bol sihir yaptık, enaz 30-40 sihirli atış olmuştur, boya topları patlattık. Çayımızı içtik, tostlarımızı yedik üşüdük eve döndük (hava sıcaklığı -6 -8 civarıydı )
diğer arkadaşlarada mesaj attım ancak geç görmüşler, katılamadılar.buluşmalarınıza benimde katılmamın bi sakıncası olurmu acaba ?
-
Serdar bey organize buluşma yaptığımız zaman forumda bilgilendiririz, tabiiki buyrun bekleriz.
-
o zaman inşallah en kısa zamanda bi buluşma ayarlanır katılmaktan çok mutlu olurum saolun
-
Uzun zamandır buluşmalara katılamıyorum. İş yoğunluğu ve hava soğukluğu beni sizlerden ve sahalardan ayırdı. Ama tetik parmağım kaşınmaya başladı açıkçası. Ama Havada çok soğuk be arkadaşlar
-
Havaların ısınmasıyla bizimde içimiz ısınacak.... Tetik parmagım nasır tutana kadar, havalar ısınır ısınmaz atış yapacağım... Canımıza tak etti bea..
-
Ben soğuk filan demiyorum,kayağa gider gibi giyinip çıkıyorum araziye
-
diğer arkadaşlarada mesaj attım ancak geç görmüşler, katılamadılar.Keşke haber verseydiniz bende atlar gelirdim
-
bu hafta havalar iyi gidiyo aslında şöyle kalabalık bi buluşma ayarlansa tanışsak ,atışsak, üstadlarımızdan bişeyler kapsak, ekmek arası sucuk yapsak fenamı olur yani ?
-
yine soğuyacakmış havalar, ben ctesi pazar için hava tahminlerini incledim eksi derecelerde soğuklar gelecekmiş yine
-
Öğretmen camiası sınır tanımıyor, bugün öğleden sonra da arazide 350 ile Royali kapıştıracağız
-
Öğretmen camiası sınır tanımıyor, bugün öğleden sonra da arazide 350 ile Royali kapıştıracağız
hangi arazi oluyor bu ...belki süpriz yaparım...
-
gizli bi buluşmamı
-
İki gündür hava öglen vaktinde gerçekten güzel gidiyordu.. Hatta hafta sonuda boyle olursa ne güzel olur diyordum kiiiii..... Ortalık gene kar doldu araba ile eve gelene kadar göbegim çatladı yahu
-
aynen öyle bende sevinip duruyodum havalar böyle giderse cumartesi bi buluşma ayarlanır bende damlarım diyodum. ama yalan oldu galiba eve gitmeye üşeniyorum şimi araba karla kaplanmış durumda
-
Bizim arazi Güdül yolu üzerinde Güdül'e varmadan 500 metre önce. 2,5 saatlik bir boşlugumuz oluyor, onda kaçıyoruz her perşembe. Bugün 100 metreden yağ tenekesini tek taraflı delebildim Diana 350 ile. Aynı mesafeden Gamo CFX Royal ise sadece ezebilmiş. Dürbün falan yok ama bizde, babadan kalma usullerle ayakta ve desteksiz atıyoruz, ona göre bekleriz
-
bende eskişehir yolu yukarı yurtcu köyünde patronun çiftliği var orda atıyorum beklrim. bu arada ankara team buluşmaları nerde yapıyo bununla ilgili bişey göremedim.
-