AnkaraTeam içerisinde süregelen "bir ara paintball yapsak yahu", "paintball oynasak ortalığı dağıtırız", "bir paintball yapamadık", "aslında çok zevkli bir şey gibi" homurtuları sahiplerine duyurudur.
Lafı bırakıp icraate geçme zamandır.
21 Şubat 2010 Pazar günü geleneksel buluşma ortamımız olan Paintsign'da bireysel katılımın da kabul edildiği, yani paintball oynamak isteyip de bir türlü takım toplayamayan bünyelerin kurtuluşu olan bir organizasyon düzenleniyor. Big Game.
Senaryo sahasında 25'er kişilik iki takım ile oynanacak olan saldırı-savunma oyunu 2 saat sürecek. Sırayla bir takım savunmadayken diğer takım oyuncuları savunma hattını yarıp sahanın sonuna ulaşmaya çalışacak. Oyunun ardından mangalda sucuk ekmek partisi verilecekmiş. Toplam 50 kişiyle meydan muharebesinden farksız bir hal alan oyunun daha önce katıldığım için normalden çok daha zevkli geçtiğini bizzat tecrübe ettim.
12:30'da katılımcıların Paintsign'da olması gereken organizasyonda tulum, maske ve marker(silah)'dan oluşan ekipman, 100 boya topu ve sucuk ekmek dahil katılım fiyatı 30 lira.
Kontenjanlar oldukça sıkıştığı için sayıyı kesinleştimemiz gerektiği yöününde telefldığımız organizasyona katılmayı dileyen ellerini çabuk tutarak katılacaklarını bildirseler iyi olur. Aynı zamanda katılacak kişilerin katılacaklarını burada da belirtmeleri diğer gelmek isteyen kişilerin motivasyonunu yükseltmek açısından oldukça faydalı olacaktır. Dilerseniz isimleri Paintsign'a ben yazdırıp katılacakların aynı takım içinde olmasını sağlayabilirim.
Hizmeti ayağınıza getirdim, daha ne yapayım?
Haydi bakalım.