Arkadaşlar,
Üs'sün Pazar için uygun olup olmadığı c.tesi belli olacak, bilginize
21Şubat Cevat mezarında ters dönmüş, düzeltme buluşması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Yeni pelet aldım
[Resim Engellendi: http://s11.directupload.net/images/100218/temp/t8mc3ekf.jpg]bakalım benim çekiç nasıl atacak bunu
-
Yeni pelet aldım
[Resim Engellendi: http://s11.directupload.net/images/100218/temp/t8mc3ekf.jpg]bakalım benim çekiç nasıl atacak bunu
Çekiçi problem etme Rambo, eğer yerden atmazsa ağaçlara tırmanır atarsın -
Artik yerden de atmaz ise ben tüfegi atacam
-
Artik yerden de atmaz ise ben tüfegi atacam
Eh o zamanda yay ve ok atmaya başlarsın, bizde senin nikini malkoçoğlu yaparız. Sorun avratı ve atı bulmakta
-
Hahaha
-
Rambo Mumi , bunlar ağır ve tahribatı yüksek peletler , bizi zımbalamayasın..
Rambo tüfeği kılıfına koymadan ben hedef dikmeye gitmem. -
Rambo Mumi , bunlar ağır ve tahribatı yüksek peletler , bizi zımbalamayasın..
Rambo tüfeği kılıfına koymadan ben hedef dikmeye gitmem.Aman abi Allah göstermesin !
-
bu hafta kısmetse aranızdayım .görüşmek üzere
-
bu hafta kısmetse aranızdayım .görüşmek üzere
Bekleriz Osman, -
Bekleriz Osman,yagmur ihtimaline karşı naylonumuz mevcutmu ?
-
yagmur ihtimaline karşı naylonumuz mevcutmu ?[/quote]
Naylon yok Kerem -
Yahu Ben Yine Gelemeyeceğim... Affınıza sığınarak REKLAMLARA Geçiyorum.
21 Şubat Pazar Günü Kafemizin açılışına bekleriz.
Çiğ Börek,Mantı, Öğle yemeği, Sigara Böreği, Z.yağlı Yaprak Sarma
Soğuk Sandviç ve Tost çeşitleri
Kahvaltı Tabağı
Sütlü Tatlılar, Künefe
Soğuk içecekler (Kola,Schwepps,Uludağ,Ayran,Aroma meyve suları, Organik üzüm ve Nar Suyu)
Sıcak İçecekler (Çay, Türk Kahvesi, Menengiç Kahvesi, Sakızlı Kahve, Nescafe ve Doğal Bitki Çayları) -
pazar günü bir aksilik olmazsa bende geliyorum. Bülent Abi damardan aldık valla uyuşturucuyu, hergün rüyamda atış yapıyorum...
-
- Resmi Gönderi
Yahu Ben Yine Gelemeyeceğim... Affınıza sığınarak REKLAMLARA Geçiyorum.
21 Şubat Pazar Günü Kafemizin açılışına bekleriz.
Çiğ Börek,Mantı, Öğle yemeği, Sigara Böreği, Z.yağlı Yaprak Sarma
Soğuk Sandviç ve Tost çeşitleri
Kahvaltı Tabağı
Sütlü Tatlılar, Künefe
Soğuk içecekler (Kola,Schwepps,Uludağ,Ayran,Aroma meyve suları, Organik üzüm ve Nar Suyu)
Sıcak İçecekler (Çay, Türk Kahvesi, Menengiç Kahvesi, Sakızlı Kahve, Nescafe ve Doğal Bitki Çayları)Açılışa nereye geleceğiz ?
-
Gökmen hayırlı olsun,bol kazançlar. adres nedir.
selamlar
-
Hay Kafama Yaaaa
Bir Dakika hemen yolluyom
-
Gökmen hayırlı uğurlu olsun.Yarın o tarafta olacağım.Dükkanda olacaksan bi uğramak isterim.Ama tarif etmen gerek , unuttum tam yerini.
-
yagmur ihtimaline karşı naylonumuz mevcutmu ?
Naylon yok Kerem[/quote]istoç a uğrayabılırsem gecen aldığımdan birtane alayım en azından üsse gidersek hangarın içerisinde fazlasıyal iş görür. yağış olursa tabi.
-
Gökmen hayırlı uğurlu olsun.Yarın o tarafta olacağım.Dükkanda olacaksan bi uğramak isterim.Ama tarif etmen gerek , unuttum tam yerini.
Kolej sokağın sağ başı, o sokakta Kaçkar Bisiklette var.
AÇILIŞ SAAT KAÇTA GÖKMEN -