merhaba arkadaşlar...diananın 4.5 cal. tüfeklerinden piston yayı gamo cfx e uyan varmıdır.bazı sitelerde diana yayının olduğunu gördüm..gamo ya rastlamadım buyüzden diana almayı düsünüyorum eğer teknik açıdan çok fazla etkilenmez ise....
cfx 4.5 piston yayı
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
cfx in pistonunun icine sigacagini sanmiyorum diana yayi nin,sen üsenmez gelirsen ben tüfegi birkez daha senin icin söker,senin tüfegin pistonu na deneriz
-
teşekkür ederim..ilginize araştırıyorum...konuyu...sağolasın.
-
cfx in pistonunun icine sigacagini sanmiyorum diana yayi nin,sen üsenmez gelirsen ben tüfegi birkez daha senin icin söker,senin tüfegin pistonu na deneriz
Tüfeği sökmeye bahane olsun yani.
-
şuan ki satabil atış oranı çok güzel,chrony ölçümlerini pcp tüfeklerinki ile de karşılaştırabilirsin
neyse ben biraz dan balığa çıkacağım biraz kafa dinleyeyim deniz kenarında umarım bir adet de olsa levrek yahut hatırı sayılır çipura çekerim
-
diana nın servisinde denediğim yaylar ,gamo hunter 440 ın pistonuna olmamıştı.gamo nun servisinden getirttim.
-
diana nın servisinde denediğim yaylar ,gamo hunter 440 ın pistonuna olmamıştı.gamo nun servisinden getirttim.
servisle ilgili adres verebilirmisin....... saol...
-
Gamo'nun Türkiye Distribütörü İdeal Av. Yayı göndermezler. tüfeği göndermen lazım.
Adres:Büyük saat Civarı 4 Sk. No: 10 -12 Seyhan /ADANA
Telefon: +90 (322) 351 97 43 - 351 93 55
Fax : +90 (322) 352 01 39
E-mail: idealav@idealav.com.tr -
sağ ol mehmet kardeşim.........
-
Tüfeğin seri no sunu verirsenizde gönderirler gibi geliyor .
gamo servisine tel açın tüfeği göndermenize gerek kalmayabilir..