Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar merhaba ;

Bu quattro tetik denen olay tam olarak nedir? Hatsan birde bu olayı markalaştırmış gibi görünüyor. İnternet üzerinden biraz inceleme yaptım herhangi bir tanıtıcı döküman ve videoya ulaşamadım. Gerçekten tetiği hafifletiyor mu? Hafifletiyorsa benim Akustik yaylı MOD 95'te neden etkisi yok, yada bir ince ayarmı gerekiyor. Yorumlarınızı bekliyorum .

Tşkler.

HATSAN MOD 95 SAS 177 Cal. (Süper Akustik Sistem; GÜÇLÜ YAYLI ÇALGI) / OPTİMA 3-9X32 (Hakiki Çin)
    GAMO AF-10 177 Cal.
    ATA ARMS CY 12 Cal.Yarı Otomatik
    ATMACA 9 mm. Siyah/Krom

Sahip Olduğun Silahın Tadını Çıkar. ;tufey#

ankarateam.png

• bu sabah av bayisinde gördüm,zamanım çok kısıtlı idi iyicene inceliyemedim,aklımda kalan eğer yanlış hatırlamıyorsam tetik ayar vidaları için set uskur vidası kullanılmış,şu aralar kafa karışık sabah yediğimi unutuyorum ;kihhik,

tetik parmağa çok güzel oturuyor,tüfeği kurup atış yapma imkanım yok idi,(aslında vardı da acil gitme imkanım gerekli idi fazla detayına inmedim),ama yoklamasını yaptım,eski tüfeklerine göre gayet hoş olmuş,kral magnum,jetsan havalı tüfeklerin ki gibi hoş sertliği vardı fabrikasyon ayarları yapılmış durumuna göre, tetik kalitesi,boyası,eh idare eder cins den,tetiğin olduğu yarım ay kısmı sarı iken,taban kısmı öz metal rengin de idi,iyi kaplanmamış,
    yinede benim hoşuma gitti g;$i

ve yeni sistem dürbün kızağı gayet güzel olmuş,önceki tactikal dürbün kızağı neydi öyle ;kihhik,

• quatro tetigi sade vatandas ne yapsin, yurtdisi kullanicilarina kullandirir kendini o tetik, biz anlamayiz onun dilinden ;şrofls;.