fx t12 nin sentetik tumbhole kundak versiyonu inşallah yakın bir zamanda yatagunda görürüz
FX Whisper
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
evet cok guzel yatagunda olursa yazin bi tane almak isterim
-
sanırım 4.5 luk olanı , bencede harika bir silah Mustafa abi getirse bir tanede bundan düşünürüm ama adamın atıcılığını pek beğenmedim o mesafeden tek delik yapması lazımdı
-
Serdar haklısın,,Adamın atıcılığı iyi değil..FX lerin Gurupları bu kadar dağılmaz..T12 Lerin hepsindede bu kundak modelini kullansalar bence daha iyi olurdu.
-
mustafa bey ins getirir bu tufeklerden beklemedeyiz ...
-
Benim dikkatimi namlu cekti... farklı bir uygulama mı var acaba dedim ???
-
evet normal t12 lerin namlusu bunun yaninda kildan ince sanki atesli silah gibi durmus namluda masallah tesisat borusu gibi cok guzel olmus cok ..
-
whisperın özelliği zaten sessiz bir silah olması, namlu ceketi aynı zamanda susturucu görevi görüyor, Bizim AA lar gibi
-
Namlu gerçekten silaha çok sağlam bir görünüm vermiş.
Kundak da tüfeğe yakışmış. -
Fiyatını bilmiyorum ama T12 nin yerine bunun getirilmesi daha iyi olurmuş sanki.
-
Fiyatını bilmiyorum ama T12 nin yerine bunun getirilmesi daha iyi olurmuş sanki.
T12 bunun yanında çok narin dantel tığı gibi kalır. -
bencede soz mustafa beyde bundan sonra getirebilirse cok iyi olur vallaha
-
ama adamın atıcılığını pek beğenmedim o mesafeden tek delik yapması lazımdı
Vallahi bugün yamuk yumuk peletlerle benim Raider'la 50 metreden yaptığım 10 atışlık grupman adamınkinden iyiydi. Bir de çıkmış kamera karşısına, inceleme falan anlatıyor. Kınadım.
-
fx in royalesine hayran olsamda birde seri atışına vurulduğum bir tüfeği daha var oda Monsoon harika bir tüfek