fx t12 nin sentetik tumbhole kundak versiyonu inşallah yakın bir zamanda yatagunda görürüz
FX Whisper
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
evet cok guzel yatagunda olursa yazin bi tane almak isterim
-
sanırım 4.5 luk olanı , bencede harika bir silah Mustafa abi getirse bir tanede bundan düşünürüm ama adamın atıcılığını pek beğenmedim o mesafeden tek delik yapması lazımdı
-
Serdar haklısın,,Adamın atıcılığı iyi değil..FX lerin Gurupları bu kadar dağılmaz..T12 Lerin hepsindede bu kundak modelini kullansalar bence daha iyi olurdu.
-
mustafa bey ins getirir bu tufeklerden beklemedeyiz ...
-
Benim dikkatimi namlu cekti... farklı bir uygulama mı var acaba dedim ???
-
evet normal t12 lerin namlusu bunun yaninda kildan ince sanki atesli silah gibi durmus namluda masallah tesisat borusu gibi cok guzel olmus cok ..
-
whisperın özelliği zaten sessiz bir silah olması, namlu ceketi aynı zamanda susturucu görevi görüyor, Bizim AA lar gibi
-
Namlu gerçekten silaha çok sağlam bir görünüm vermiş.
Kundak da tüfeğe yakışmış. -
Fiyatını bilmiyorum ama T12 nin yerine bunun getirilmesi daha iyi olurmuş sanki.
-
Fiyatını bilmiyorum ama T12 nin yerine bunun getirilmesi daha iyi olurmuş sanki.
T12 bunun yanında çok narin dantel tığı gibi kalır. -
bencede soz mustafa beyde bundan sonra getirebilirse cok iyi olur vallaha
-
ama adamın atıcılığını pek beğenmedim o mesafeden tek delik yapması lazımdı
Vallahi bugün yamuk yumuk peletlerle benim Raider'la 50 metreden yaptığım 10 atışlık grupman adamınkinden iyiydi. Bir de çıkmış kamera karşısına, inceleme falan anlatıyor. Kınadım.
-
fx in royalesine hayran olsamda birde seri atışına vurulduğum bir tüfeği daha var oda Monsoon harika bir tüfek