Fx Gladiator ve AirArms S410 XTRA Logo uygulama
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
AirArms'a çok yakışmış.
-
elinize sağlık çok güzel olmuş.yani elinizin altındaki makinayı kıskanmıyor değilim. benimde elimin altında böyle bir makina olmasını isterdim.tebrikler.
-
Ellerinize sağlık ,çok güzel olmuşlar
-
elinize sağlık, sizin silahların maddi değeri gittikçe artacak anlaşılan
-
Harika ama tüfeklerin araziye çıkmaları git gide zorlaşıyor.
-
güzel
-
hepinize teşekkür ederim biraz can sıkıntısından oturup uğraştım malum turizm bölgesinde iş yaptığımızdan bizim sezonun açılması nisan ayını bulacak.
-
-
Elinize sağlık.
Air Arms güzel olmuş, ama FX logosunu biraz basık ve uzun yapsanız daha güzel olur bence. -
evet haklısınız basık ve uzun olması gerekiyordu normalde airarmla beraber çıktığı için yükseklikleri aynı oldu yakın zamanda orjinal logo boyutlarında tekrar yapacağım bu deneme amaçlı oldu diyebiliriz
-
Güzel çalışma güzel armalar, eline sağlık.
-
cok guzel olmus. insanin kisisel CNC tezgahi edinesi geliyor icinden.
-
senol kardesim yine sanat yapmisin harika ellerine saglik , bak bu is baya genisletilebilir , anahtarlik, kolye , vs gibi armalar calisabilirsin bu boslukta eminim cok guzel seyler cikartirsin,
-
Mesela ben uzun zamandır balık kılçığı şeklinde anahtarlık arıyorum.
-
Mesela ben uzun zamandır balık kılçığı şeklinde anahtarlık arıyorum.
Deniz, sezonda ilk avladığım sazanın kılçığını sana ayırıcam söz. -
Metalse olur.
-
Metalse olur.
Vallahi bunca senedir balık avına gidiyorum,platin takılmış balıga raslamadım.
Ama raslarsam yine söz. -
Elinize emeğinize sağlık. Gerçekten çok güzeller.
-
Elinize sağlık gerçekten harika olmuş
-