Arkadaşlar, citten yazdıklarınızı okudukça bu kadar tartışmaya neden olduğum için üzüntü duyuyorum. hani airmax hakkında konuşacaktık, Mod.125 e nerden geldi olay. O tüfeği bende gördüm. Balık malzemeleri aldığım bi bayide. Adam ballabdıra ballandıra anlatıyordu birine. Yok 25 metreden köpek öldürdü, yon şu mesafede tuğla kırdı diye. ben anlatan adamı tanıdığımdan ne palavra atabileceğini bildiğimden direkt soğudum o modelden. Aslında Airmax ı da orada gördüm. Tutuşu çok hoşuma gitti. O an ağırlığını iyi tartamadım, şu an ve şimdilik sadece ağırlığında şikayetçiyim. Diğer herşeyi hoşuma gidiyor
Hava yağmurlu olmasına karşın yarın gidip dediğiniz 100 m - 150 m atışları yapacağım. İnşallah bu mesafede hedefi vururum Fotoğrafları bekleyin.
iddia bir yana ben daha yeniyim. silahı güç bela forumdaki arkadaşların dürbün ayar tavsiyeleri ile ayarlaya bildim. Dürbünde kayma falanda yok henüz. inşallah ta olmaz. Tek parça ayak ile kullanıyorum. Silaha alışmak gerektiği muhakkak kesin. Sarsıntısı, kurması, nişan, nefes tutma vb konular alışkanlıkla kazanılabilecek meziyetler. Desteğinizle İleride sniper olmasam da usta bir havalı tüfek atıcı olacağım
Keyifli bir hobi olduğu kesin. Meteorolojik durumlar çok aksi olmadığı taktirde ve uygun alan bulunduğu her zaman yapılabilir. Ailecek severek yapıyoruz
İncelediğim PCP silahlardan FX-Revo çok hoşuma gitti fakat fiyatından dolayı alınması çook zor. Ama bir gün mutlaka alınması gereken bir silah.