Bugün aldığım JSB peletler sayesinde, Gamo Hunter, Magnum , Roket'e veda etmeye karar verdim.
Hedef 10mt.20cm. 3.9.32 optima dürbün Mod 95 JSB 4,5 / 0,547g ile
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bugün aldığım JSB peletler sayesinde, Gamo Hunter, Magnum , Roket'e veda etmeye karar verdim.
Hedef 10mt.20cm. 3.9.32 optima dürbün Mod 95 JSB 4,5 / 0,547g ile
eline sağlık.
kaliteli pelletler pahalı gibi gelsede birim isabet maliyetini düşürdüklerinden daha ucuza geliyor aslında
Bugün aldığım JSB peletler ile Gamo Hunter, Magnum , Roket'e veda etmeye karar verdim.
Nasıl yani,birşey anlamadım,satıyomusun?
Satarsa alacak mısın
100 metre icin iyi bir grupman ,,, kaliteli sacma ve kaliteli tufekle
100 metre icin iyi bir grupman ,,, kaliteli sacma ve kaliteli tufekle
100 metre için çok iyi ama atışlar 10 mt de yapılmış!!!
bu mesafede ben tek delik yapıyorum
Satarsa alacak mısın
bu mesafede ben tek delik yapıyorum
Mod95'le mi?
Bi delikte paranın üstünde var,vaybe..
Bi delikte paranın üstünde var,vaybe..
Valla onu ben yapmadım. paranın üstüne yapılan o tip tahribatlarada deli olurum.
Birde kağıt paralara eskiden 1 ekmek 1 süt v.s yazanlar vardı.Konumuz ile alakasız
*Frog; peletleri satmıyorum, evladiyelik olarak saklayacaım
Dürbünsüz 10 metre denedinizmi.
Dürbünsüz 10 metre denedinizmi.
Dürbün ayaklarım yüksek olduğu için dürbün takılı iken gez/arpacık ilede atış yapabiliyorum. JSB ile denemedimde diğer peletlerde bu tip yakın mesafeler için dürbünlü ile yaptığım aynı grupman sonuçlarını alıyorum.
birde crosman pelletlerini kullanın bakalım grupmanlarda küçülme olacakmı.
fx ,jsb , crosman bunlar kaliteli pelletler.
birde sizin tüfeğinizin hangi pellet i sevdiği önemli forumdada araştırabilirsiniz 95 sas lar hangi pellet le daha iyi uyum sağlıyor.
95 sas kullanan arkadaşlarda size pellet tavsiyede bulunabilirler.
atışlarınız fena sayılmaz ...
Mod95'le mi?
eblemis kardeş tabiki mod 95 le degil onunla atış yapmak diil elime bile almam mod 95sahibi arkadaşlar alınmasın
hatsan'ın bazı ürünlerini jsb'ye yaptırdıgını biliyorum internet sayfasında öyle yazıyordu.
ben hatsanın 22 kalibrelik 14 grains olan ürününü kullanıyorum memnunum.
hatsan'ın bazı ürünlerini jsb'ye yaptırdıgını biliyorum internet sayfasında öyle yazıyordu.
ben hatsanın 22 kalibrelik 14 grains olan ürününü kullanıyorum memnunum.
10 metreden grup yapmayı denedinizmi .
Hadi sayemde hepiniz güldünüz..
eblemis kardeş tabiki mod 95 le degil onunla atış yapmak diil elime bile almam mod 95sahibi arkadaşlar alınmasın
Öyle olduğunu bildiğim içim özellikle sordum aslında. Grupman yapmaya çalışan arkadaşlarımız yeteneklerinden şüpheye düşüp motivasyonlarını kaybetmesinler diye.
Mod95 için hiç de fena bir grupman değil.
Yanlış hatırlamıyorsam Hatsan JSB'ye değil de H&N'e üretim yaptırıyordu.
Bu gün 10 metrede kalınlığını bilmediğim ama fazlada kalın olmayan bir tenekeye ~100 pellet attım. Elimdeki Crossman Pointed pelletler ile grup çalıştım ama hava çok rüzgarlı olunca gruplar çok yakın olmadı. Sonra rüzgar bir ara kesildi ve yine 10 metreye ~2,5 cm gelinşlik ve kalınlığında bir gül ağacının cubuğuna atış yaptım ve bu pelletlere bir kez daha hayran kaldım. her atışım tam istediğim yere gitti ve 5 pellette cubuğu tamamen 2ye böldüm. ama ne yazık ki Crosman pelletler bitince sipariş ettiğim AA ve FX pelletlerim elime PTT kargo sayesine henüz ulaşmadığı için mecburen GAMO Prohunter ve Magnum ile atışlarıma devam ettim. Tam bir hüsran oldu diyebilrim. ne birbirinin yanına giden pellet var nede istikrar. Bu kadar mı kötü olur dedirtecek kadar yani.
Tüm atışlarımın sonunda teneke parçasına baktığımda arkası kalkan balığının üstündeki dikenler gibi olmuş ama delik yok. Birde seken pelletler sanki çiçek gibi olmuştu. Foto ekliycem bi ara