yarın Taşucu'na gidiyorum, cuma akşamı dönüyorum.
cumartesi görüşürüz
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
cumartesi görüşürüz
Hayırlı yolculuklar...Sağlıkla git,gel...
İyi yolculuklar Erdem, bende cumartesi sabah organizasyona katılıp öğleden sonra Ilgaz'a kaçacağım.Cumartesi sabah Ankara 'da sağanak yağış bekleniyor; perşembe cumadan saatlik hava durumunu atarım yine.
Selamlar.
İyi yolculuklar Erdem, hafta sonu görüşürüz.
cumartesi görüşürüz
Erdem abi öncelikle hoş geldin sefalar getirdin
ama buraya kadar gelipte bir kahvemizi içmedenmi gideceksin abim.Hafta sonu da burada olsaydın tam takım ovacık taraflarına balığa giderdik
saygılar
İyi yolculuklar, güle güle git gel
İyi yolculuklar Erdem abi.
Yok yazılma ama. =)
Erdem abi öncelikle hoş geldin sefalar getirdin
ama buraya kadar gelipte bir kahvemizi içmedenmi gideceksin abim.Hafta sonu da burada olsaydın tam takım ovacık taraflarına balığa giderdik
saygılar
sağolun. keşke gelebilsem Adana'dan da davet aldım ama kısıtlı gün ve yalnız değilim. inşallah başka sefere
bu hafta organize bir Silüet Target yarışması yapalımmı? eğer istiyorsanız, hedefi olanlar yanlarında getirsinler lütfen...
İyi olur, ama benim 5. tavuk kayıp.
Abi PS'da mı kayboldu? Orada düşürdüysek oralardadır yine.
Aa, hatta bende yedek vardı, getiririm gelirken.
Gelelim Cumartesi günü Ankara'da hava durumuna ;
Saat 08:00'de rüzgar hızı 16 ile 20km/h arasında değişecek Öğlen saatlerine doğru bu hız 25km/h 'ye çıkacak. Rüzgar yönü güneybatı uzantılı istikrarlı bir Lodos olması bekleniyor. (Atışları bu hız olumsuz yönde etkileyecektir.)
Sabah 08:00'de 7 derece ile güne merhaba diyecek Ankara, saat 11:00'e kadar 8/9 derecelere çıkacak.
En önemli konu geceden gelen hafif yağışın, saat 08:00'den sonra havanın parçalı bulutlu ve hafif yağışlı olması ve yağışın gün boyu devam etmesi.
Tolga ,,
Hava Tahmini için teşekkürler....Yağış ve rüzgar etkileyecek ama,,, çadır altı müsait olursa idare ederiz...
2-3 ay için silüete karşıyım sonuncu oluyoz yoksa çardırda grupmanımızı yapalım havalar iyi olunca silüet yaparız o zamana biraz kas yaparız hem
Çadır tamamen speedball antrenman alanına çevrilmiş vaziyette. İçeride şişme siperler var ve karşı file kapatılıp plastik kelepçelerle sabitlenmiş. En son Erdem abiyle baktığımızda atış için kullanmak mümkün değildi.
Yarın yapılması gereken işlerim nedeniyle buluşmada olamayacağım..
Bu aralar sen hepimizden çok yok yazdırdın kendini abi. =)
Ama iş güç daha önemli tabii.
Bu aralar sen hepimizden çok yok yazdırdın kendini abi. =)
Ama iş güç daha önemli tabii.
Evren ...Haklısın..Hobiyi zevkle yapmak için ,Kafada rahat olmalı..Ticaretle uğraşanlar genelde bu kriz ortamında zor günler yaşıyor..
gelen işide kaçırmamak lzım..
Hedef kartonları sipariş veren arkadaşlardan,, sabah 9- öğlen 13 arası işyerime uğrayabilen alır..sonra yokum.
Beni de yok yazın arkadaşlar. Size iyi atışlar, iyi eğlenceler dilerim.
Benim ateşim çıktı Sabah tepelerde önce ateşimi düşürüp sonra PS a inerim.