Ps deyim, kimseler yok, hafif yağmur yağıyor, çay muhabbet, sohbete gelmek isteyen olursa beklerim
6 Mart "O Zamana Dönerim, Arazide Görüşürüz" Buluşması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
kamuran, erdem, serdar abilerime teşekkür ederim. Yeni tüfeğimle ilk atışlarımı yaptım. Tüfeği ilk kuran ben olsaydım koruma mekanizmasını nasıl açardım bilmiyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim. Tüfek zor kuruluyor. Kollarım hamlamış. Bir de bayağ rüzgar yemişim, hala sarhoş gibiyim. Ofiste baktım dampa ayak kaymış; 5 te 1 leri buna bağlıyorum ;,;-. Şok emme mekanizması bana çok aksettirmemiş fakat tüfek gerçekten güçlü.
Tüfeğe doyamadım yarın sabah da PS ye geleceğim galiba. -
yeni silahın Diana mod56 tekrar hayırlı olsun. bende silah bozuldumu acaba diye ecel terleri döktüm, acemilik kötü şey
silah gerçekten güçlü ve kaliteli, birde daha hafif olsaymış tadından yenmezmiş. Diana bu silahın tetiğini metal yaparak bence eksikliğin birini oratadan kaldırmış. keşke emniyetinide metal yapsaymış kundak, ayarlı buttpad ve moderatörün görünümü çok şık. fotoğraftakinden daha yakışıklı bir silah. ağırlığına rağmen dengeli de bir silah. PCP tadında atışı var hatta PCPler gücüne göre hafif teperken bunda hiç tepme yoktu Diana 4-16x40 dürbünde bence gayet güzel.
isabetli atışlar, haftasonları bekleriz.
-
Bu gün anlayamadığım bi uyku moduna girdim.Öğlen kalktığım için gelemedim .Neyse yarışma olmamış anlaşılan sonuncuya gerek yokmuş
-
Fotolar nerde?
fotolara bakıp tatmin olalım barii.. Gece 12 ye kadar mesai yaptık yine
-
Sabah 06:30 da kalktım. Yağmuru görünce direksiyonu Ilgaz'a doğru çevirdim.Öğlenden beri tipi kar hakim burada.
Yaylısever arkadaşlarıda aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz.Haftaya kadar Ankara'da yokum.Sonraki buluşmalarda görüşmek üzere.
Slmlr.
-
foto yok, ben çekmeyince olmuyor
-