Merhabalar arkadaşlar,
Foruma yeni dahil oldum, 27 yaşında bilgisayar mühendisiyim ve amatör olarak havalı tüfeklerle ilgilenmekteyim. Amacım amatör olarak kalmak değil, zamanla ilerlemek ve çeşitli tüfeklerle deneyim kazanmaktır.
Şu anda STOEGER X20 Sentetic COMBO sahibiyim ve tüfeğimdem oldukça memnunum, fakat şu ana kadar forumda bu tüfekğin hangi peletler ile maximum verim alabileceği ile ilgili bir konu bulamadım. Genellikle dağınık konularda bu tüfeği kullanmış olan arkadaşların peletler hakkında yorumları var.
STOEGER X20 ve onunla maximum performans alacağımız peletleri bu başlık altında toplamak istiyorum, diğer arkadaşlarında konuya katkıda bulunacaklarını düşünmekteyim.
Bu tüfeği kullanıpta GAMO TS-10 kullanmayan yoktur diye tahmin ediyorum, bende bu peletten 1000 e yakın kullandım, TS-10 güzel fakat 60 metrenin üzerinde fazla performans alamadım.
Yatagun'dan FX Airguns Diabolo Pelet ve GAMO Pro Hunter aldım henüz denemedim bu hafta sonu deneyeceğim, yorumlarımıda denedikten sonra yazacağım.
Özellikle uzak mesafelerde hangi peletleri (70-100 m arası) ve dürbün sabitlerken hangi peletlerin kullanılmasını tavsiye eder arkadaşlar?