bu civarda oturan arkadaslar ortak bir noktada bulusalım elbet bu kadar üye icinde birileri vardır bu bölgelerde oturan . Yakın bölgelerde mükemmel atış buluşmaları yapılabilir deniz kıyısında rahatsız edilmeden hem denizin keyfini cıkartıp hemde atış yaparız .
İstanbul büyükcekmece . beylikdüzü . haramidere .gürpınar cevresindeki tüm arkadaşlar
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Merhaba,
Ben avcilar dayim. Ancak hala bir tufegim yok.. ki bu gidis ile en az bir 3 ay daha olamayacak.
eger ki 20 mt otesine atis yapmayacak iseniz bende katilmak isterim. -
evet bende avcılardayım ..herkese merhaba.
-
ben beşiktaştayım ama büyükçekmecede babanemin yazlığı var hem zaten reşadiyeden daha yakın ve kolay ulaşım buluşmalara daha rahat katılabilirim.
-
büyükçekmecedeyim, dediğiniz gibi deniz kenarı yada daha kırsal büyükçekmecede ve ya eskice, karaağaç tarafında çok güzel yerler var.
görüşmek dileğiyle -
ben genelde gürpınar sahilinde atış yapıyorum bu bölge genelde tenha oldugu icin pek insanlar rahatsız etmiyor eger gelmek isterseniz bir atış buluşması düzenliyelim . bölgeye ulaşım cok kolay gürpınar otobüsleri son duraktan sahile sadece 50 metre mesafe ,
otobüsler genelde yenibosna e 5 ten hareket ediyor her 5 dakikada bir geciyorlar . -
Bende K.Çekmece'de oturuyorum ve atış yapmak için Gürpınarda ki boş arazilerden çok faydalanıyorum. Yalnız hava yağmurlu olduğu için çamur oluyor tabiiki. En çok sevdiğim şeyde 100-150 metre arası uzaklığa bir soda şişesi koymak ve bölgedeki boş inşaatladan birine girip bir sniper gibi o şişeyi vurmak ve ordan çıkmak.
-
ben genelde gürpınar sahilinde atış yapıyorum bu bölge genelde tenha oldugu icin pek insanlar rahatsız etmiyor eger gelmek isterseniz bir atış buluşması düzenliyelim . bölgeye ulaşım cok kolay gürpınar otobüsleri son duraktan sahile sadece 50 metre mesafe ,
otobüsler genelde yenibosna e 5 ten hareket ediyor her 5 dakikada bir geciyorlar .ben katilmak isterim. ozellikle s10 unuzu incelemek isterim acikcasi..
su an benjamin discovery ile s10 bolt action arasinda kalmis durumdayim cunku.. -
Merhaba Arkadaşlar,
Bende Kumburgaz da oturuyorum tertiplenen buluşmalara pazar günleri, havalı tüfek kullanan iki arkadaşımla beraber katılabilirim. -
vay be hiç de az değilmişiz havalar ısınınca güzel bir organizasyon şart oralar bizim beşiktaş gibideğil abi çok soğuk
-
Gectigimiz cumartesi gunu kar yagdi inanamadim uzun zamandir hava yaz gibiydi .havalar musade ederse bir bulusma duzenliyelim hem yeni silah alicak arkadaslar degisik silahlar ile deneme yapabilir .Benim atis yaptigim bolge sansima hic camur olmayan biryer tamamen beton ile kaplanmis 3km uzunlugunda denize sifir bir yol insanlar daha kesfetmediginden simdilik bom bos cevrede sadece yazlik evler var ve onlarda pek gelmiyorlar . Kahvalti yapilcak cay icilebilicek harika bir balikci dernegi var atislardan sonra harika geliyor.
-
Ben de Bahçelievlerde oturuyorum.Tüfeğim köyde ama getiririm. Buluşmalar hafta sonu olursa bende gelirim.
-
Bende Yeşilköy de ikamet ediyorum, tüfeğim(webley raider 10) ve ben her türlü organizasyon için varız..
-
volkan bey dediğiniz yer tam albatros yolunun en son taraflarımı oluyor merak ettim
-
Albatrostan baktigin zaman direk karsi tarafa dogru istanbul tarafinda kalan burunda mesken bulusmalara cok uygun cunku baya tenha tabiyki simdilik yazin piknikciler geliyor
-
Prensip olarak ben de varım. Ancak tarih belirlendiğinde kesinleştirebilirim.
-
umarim bulusma tarihine kadar tufegime kavusmus olabilirim.. acemi kararsizligi neticesinde bugun bir hw 97k yi elimden kacirdim. icim hala aciyor.
ama arastirmalara devam -
Bence biraz daha havaların ısınmasını beklemek lazım malum soguk . ogüne kadarda tambir organizasyon yaparız . Daha cok arkadaşlarımıza ulaşırız
-
doğru söylüyorsunuz şimdi oralar buz gibidir kardeşim mart geldi utanmasa kar yağıcak belediye o kordon boyunu tamamen mimarsinana kadar getirmeyi planlıyormuş biz yaşlandığımızda tamamlanır herhalde.
-
selamlar herkese bende avcılardayım boyle bir buluşma tertiplenirse bende varım
-