geçen hafta yayı kırılan stoeger x 20 yi servise göndermiştim .silahın kırılan ve üç parça olan yayını da yollamışlar. dün servisten gelen silahla bugün atışa gittim. daha ilk kurmada silahın kundağa tam monte edilmediği belli oluyordu.bayağı bir oynama vardı. 200 civarında pellet attım silah tamamen hurda oldu sanki. akşam eve geldim bütün vidaları düşmek üzere biraz sıkıyım dedim ama tüm vidalar yalama döndükçe dönüyor. tetik korkuluğundaki vida nerdeyse düşecek. sallanıyor. bir türlü tutmadı yerinde bende daha kalın bi vida taktım . ama oda tam olmadı ama neyse. tam bir haftadır tüfek serviste bi silahı tamir etmek bu kadar mı zor . yada bu işten sorumlu insanlar bu kadar mı yapıyolar . madem bu kadar yapıyolar hiç yapmasınlar. çok acayip sinirlerim bozuldu . attım silahı duruyor. kullanırmıyım bilmiyorum. çünkü bidaha böyle olursa sanırım sonu sobada odun olmak olacak.
stoegerin servisi rezalet.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
benimde stoeger x20 mim arıza yaptı servise göndermeyi düşünüyordum ama yorumunuzdan sonra vazgeçtim. bizim ara sokaktaki tüfekçiye götürmek daha mantıklı geldi şu anda.
-
şahsen çok üzüldüm, silah iyi olsa bile problem çıktığında arkasında iyi bir servis olmaması herşeyi berbat ediyor. servisinin kötü olduğundan sideprensi daha önceden bahsetmişti. o zaman silah ülkemize yeni gelmişti, bu konudaki zaaflarını bu süre içinde düzeltmiş olmaları gerekirdi. ama malesef bunu başaramamışlar demekki.
-
geçen hafta yayı kırılan stoeger x 20 yi servise göndermiştim .silahın kırılan ve üç parça olan yayını da yollamışlar. dün servisten gelen silahla bugün atışa gittim. daha ilk kurmada silahın kundağa tam monte edilmediği belli oluyordu.bayağı bir oynama vardı. 200 civarında pellet attım silah tamamen hurda oldu sanki. akşam eve geldim bütün vidaları düşmek üzere biraz sıkıyım dedim ama tüm vidalar yalama döndükçe dönüyor. tetik korkuluğundaki vida nerdeyse düşecek. sallanıyor. bir türlü tutmadı yerinde bende daha kalın bi vida taktım . ama oda tam olmadı ama neyse. tam bir haftadır tüfek serviste bi silahı tamir etmek bu kadar mı zor . yada bu işten sorumlu insanlar bu kadar mı yapıyolar . madem bu kadar yapıyolar hiç yapmasınlar. çok acayip sinirlerim bozuldu . attım silahı duruyor. kullanırmıyım bilmiyorum. çünkü bidaha böyle olursa sanırım sonu sobada odun olmak olacak.
Üzüldüm doğrusu.Canını sıkma bence,her zaman söylüyorum ya Weigrauch ya Diana.Tofaş alırsan katlanacaksın bence çünkü bile bile lades. -
Kadir abi bana satmıştı stoegeri bende servise gönderdim sıfırını gönderdiler
-
Bence bu durumu ve memnuniyetsizliğinizi firmaya uygun bir dille iletirseniz hatalarını düzelteceklerdir. Ya da düzeltmeleri gerekir.
-
Bence bu durumu ve memnuniyetsizliğinizi firmaya uygun bir dille iletirseniz hatalarını düzelteceklerdir. Ya da düzeltmeleri gerekir.
bende bunu düşünmüştüm ama dün çok sinirliydim.iletişim kurmak istemedim. beni sinirlendiren şu : silahın yayının kırılmasından başka sorunu yoktu. servisten bana geldiğindeki durumu eğer yayı kırılmasa da bu durumda olsaydı ben yine servise gönderirdim. yani bana yaptık diye yolladıkları silah servise gönderilecek durumda . -
stoeger güzel silah servisi kötü hatsan kötü silah servisi iyi nasıl iş anlamadım yani hangisi önemli tüfekmi servismi bu nasıl 1,500tl olsa direkt diana alacağım zaten
-
stoegerin servisiyle görüştüm ve tekrar tüfeği gönderdim bakalım nasıl gelecek. ?
-
yanılmışım yazısını bence kaldırmak lazım siz oraya sevrisinden yanılmışım yazarsanız daha makbul olmaz mı?tüfek maşşallah süper bişey.
-
benim tüfeğin isabetine ve namlusuna kesinlikle bişey dediğim yok hatta çok güzel . silahın yapısıda çok güzel kibar ele oturuyor. şekil olarak kesinlikle aradığım silah .fakat daha önce yazdığım gibi dipçik çok kötü yayı ise çok sert ve kalitesiz şu ana kadar benim gibi yoğun silah kullanıcılarının çoğu kırdı yayı. ayrıca dipçiği kıranları saymıyorum. bu benim kullandığım ilk havalı tüfek değil ilk yayını kırdığım tüfekde değil ama bu kadar kısa zamanda yayı kırılan ilk tüfeğim.
-
bugün servisten gelen tüfeğin dipçiği tamamen değişmiş . yeni dipçik gayet hoş daha koyu bi rengi var. yandan ana gövdeyi tutan vidalar alyen başlı sağlam vidalarla değiştirilmiş. dün servisteki arkadaşla görüşüp şikayetlerimi saymıştım. arkadaş silahın yayını da tekrar değiştrmiş. dediğine göre yay tekrar uç tarafından kırılmış. çok farkedilmezdi ama ama değiştirdim dedi. saolsun . bu yay işi baya can sıkıcı . şimdi 500 pellet sonra yay sağlam kalabilecekmi. inşallah kırılmaz buda .
-
yay ın ölçüsünü alıp burdan benzer ölçülerde uygun birtane bulup getirtmek fena olmaz aslında,