bakalım yarışmalarda kim sonuncu olacak
13 Mart 2010 Uğursuz Cumartesi Buluşması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Ben adaylığımı koyuyorum.
Bu arada Ankara'daki Safirci arkadaşlar C.tesi akşam üzeri (saatini tam bilmiyorum) PS da bizimle paintball istiyorlar. Ne dersiniz? -
ben gelirim, sonuncuda olurum Paintball ı bu hafta değilde önümüzdeki haftalara ayarlasak olmazmı ?
-
Ben adaylığımı koyuyorum.
Bu arada Ankara'daki Safirci arkadaşlar C.tesi akşam üzeri (saatini tam bilmiyorum) PS da bizimle paintball istiyorlar. Ne dersiniz?bence olur olmasına da, biraz daha önceden haberimiz olsun, bu hafta ben paintballa gelemem.
-
Demek kii hepimiz de aynı şeyi düşünüyoruz. Bana da dün akşam söylediklerinde daha önce söyleseydiniz keşke demiştim.
-
Başlık pek iç açıcı değil...Gelsemmi gelmesemmi kararsız kaldım..
-
Paintball'a hep varım. =)
Bu hafta da olur, daha sonra da. Hatta adam eksiği olursa o da tamamlanır itina ile.
-
Gelirim,gelirsiniz,gelirler.
-
Mercedes CLK DTM AMG'm ile ağır bir kaza geçirdiğimden (kontrol ünitesine su kaçınca tam gaz duvara girdi) şu anda yedek parça bekliyor Oysaki bir önceki gece alıcıyı balonun içine koyarak korumayla ilgili bir yazı da okumuştum Bugün yeni aldığım alıcıyı garanti olsun diye 2 balonun birden içine koydum
Buluşmaları da aksatmaya başlamıştım. Bu kaza bir bakıma bana uyarı oldu
-
Mercedes CLK DTM AMG'm ile ağır bir kaza geçirdiğimden (kontrol ünitesine su kaçınca tam gaz duvara girdi) şu anda yedek parça bekliyor Oysaki bir önceki gece alıcıyı balonun içine koyarak korumayla ilgili bir yazı da okumuştum Bugün yeni aldığım alıcıyı garanti olsun diye 2 balonun birden içine koydum
Buluşmaları da aksatmaya başlamıştım. Bu kaza bir bakıma bana uyarı oldu
Üç gün tamirat ,bakım....1-2 saat direksiyona geç...bu işin kuralı bu sanırım.. -
Kırmadan zevki çıkmıyor abi, daha doğrusu kırıp rahatlıyorsun yoksa artık yeter eve döneyim demek mümkün değil.
-
Bu arada Ankara'daki Safirci arkadaşlar C.tesi akşam üzeri (saatini tam bilmiyorum) PS da bizimle paintball istiyorlar. Ne dersiniz?
Safirci arkadaşlar kaç kişi abi?
-
Evren tam sayıyı bilmiyorum ama, sanırım 5-6 kişiler.
-
bu hafta ne yapalım? silüetmi? puanlı hedef atışı mı?
-
Ben FT'yi özledim.
-
bende özledim, ancak:
1. hedefleri bulamıyoruz, bir kısmı Osman abide fakat PSdekileri bulamadık
2. hedeflerin turşusu çıkmış, kuyruğundan vursakta devriliyor. sağlıklı bir yarışma yapamayız. -
bende özledim, ancak:
1. hedefleri bulamıyoruz, bir kısmı Osman abide fakat PSdekileri bulamadık
2. hedeflerin turşusu çıkmış, kuyruğundan vursakta devriliyor. sağlıklı bir yarışma yapamayız.Bende bir tane kendi sincabım var,,Diğerleri Mustafa (Gmby) nin emanet bıraktığı sincaplar.kaç tane olduğunu saymadım.Hepsine bakım yapıp eksik vida ve boyalarını tazeleyip..paketledi bıraktı...
Erdem size ait olanları,,(sanırım 3 taneydi) ...Cem ..PS ye bırakmıştı...PS de Depodadır arayıp bulmak lazım.. -
evvelki hafta aradık bulamadık abi, Samet yerini biliyormuş galiba ama o gün yoktu. Mustafa'nınkileri kullanırız, ben şimdi arayıp izin alırım
-
Benimki diğer sincaplarla karışmaz üzerinde 9mm delik var
-
Hedefleri bulabilirsek ben de FT yi özledim doğrusu.
-