4,5mm atan tüfengim yok ama pellet im var
Milbro pellet
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
wallah şaırmadım desem yalan olur Abim.nasıl olurda sizde 4.5 silah olmaz.ama en azından pellet varmış.oda olmasa şaşırırdım zaten.hürmetlerimle Kadir abim.
-
4,5mm atan tüfengim yok ama pellet im var
alemsın abı yaa
-
stoeger vardı onu satınca pelletler elde kaldı 4,5mm ve 5,5mm yaylı alacağım
-
stoeger vardı onu satınca pelletler elde kaldı 4,5mm ve 5,5mm yaylı alacağım
deneyyım ıste abı:D bende 5,5 ıstıyom artık:D daha ıstıkrarlı oluyo pellet savrulmuyo:D dıkkat ettım de:D ılk alanlar 4,5 almak ıstıyo hızlı olsun dıe:D nıye sende 4,5 olmadı bellı:D alacan sılahlar sımdıden hayırlı olsun abı:)
-
bizimki hobby her dal dan olsun bir tane artık parmakların kaşınıyor tarlaya inesim geldi siper alınnn millett
-
bizimki hobby her dal dan olsun bir tane artık parmakların kaşınıyor tarlaya inesim geldi siper alınnn millett
kacın gelıyo:D:D yaz da geldı hanı:D:D tam tarla zamanı:D
-
bulursam sizede göndereyim Kadir Abim.batan geminin malları bunlar.
Bulursanız bir haber verirseniz ellerinde ne kadar varsa alayım.
-
ben yarın bi gidip kurcalıycam malum bayii.bulursam neden olmasın.
-
abı banada haber ver ben cok kurcalamadım:D:D derınlerde saklanmıs bı kac kutu pellet varsa
:D:D:D ıyısınden:D -
Size zahmet olacak çok teşekkür ederim.
-
rica ederim ne zahmeti.paylaşım sadece bilgiyle değil.bulursam mutlaka bilgilendiririm sizi.
-
Küçüklüğümden beri silah kullanıyorum. Ben havalı ya yeni başladım.Yani pek tecrübem yok fakat sürekli araştırıyorum yeni yeni şeyler öğreniyorum.Bu palletleri şimdiyedek hiç görmedim ama resimlerine bakınca bana gamo hunter i hatırlattı biraz.güzele benziyo.zaten ingilizler güzel iş yaparlar.gülegüle kullanın inşallah.
-
pelletin yapısı gamo hunteri andırıyor, Sivas'a geldiğimde bende av bayilerini dolaşmıştım zamanında. Kıyıda köşede bişeyler varmıdır diye, yerlilerden başka hiçbirşey yoktu.
-
ben yıllardır getirtemiyorum Serdar.kaliteli pellet satmamaya kararlı buradaki bayiler.genelde netten sipariş edip alıyorum.o kadarda söylüyorum getirseniz satılır diye.ama netice yok.
-
Eskiden Avspor bu işlere baya meraklıydı sonradan onlarda bıraktı heralde, birde yüzbaşıoğulları vardı sanırım onlarda tezgahı cep telefonu işine çevirdiler
-
malesef hakkıyla yapan yok bu işleri.
-
- Resmi Gönderi
ben yıllardır getirtemiyorum Serdar.kaliteli pellet satmamaya kararlı buradaki bayiler.genelde netten sipariş edip alıyorum.o kadarda söylüyorum getirseniz satılır diye.ama netice yok.
Zorlamayın adamcağızları, zaten bir 10 seneye kalmadan çoğu piyasadan silinecekler kendilerini çağa uyduramadıkları, gelişmeyi görmezden geldikleri, halen herkesin onlara muhtaç olduklarını düşündükleri için.
-
Zorlamayın adamcağızları, zaten bir 10 seneye kalmadan çoğu piyasadan silinecekler kendilerini çağa uyduramadıkları, gelişmeyi görmezden geldikleri, halen herkesin onlara muhtaç olduklarını düşündükleri için.
-