bu tüfek türkiyeye gelir mi dersiniz ????
[Resim Engellendi: http://s10.directupload.net/images/100313/temp/jy4dxw5q.jpg]
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
bu tüfek türkiyeye gelir mi dersiniz ????
[Resim Engellendi: http://s10.directupload.net/images/100313/temp/jy4dxw5q.jpg]
Adamlar yapacağını yapmış. Birde isabet oranını öğrenmek gerek.
Görüntü güzel. Gelsede görsek.
ama tupu cok buyuk:D pompayla doldurmak ıskence olsa gerek
Ben bu konuyu bir yerden hatırlıyorum.
fx glad a rakip di ordan mı hatırlıyorsun
fx glad a rakip di ordan mı hatırlıyorsun
Yok yok, yok öyle bişi; konuyu saptırmayalım yine o yöne
.25 neden yapmazlar ki bu silahı? Herşey büyük kalibre dışında
Çok güçlü bir tüfek. .22 cal için 60 Joul'den fazla güç ürettiği yazıyor. Hava kapasitesi de 800 veya 900 cc olarak belirlenebiliyormuş.
tüpleri full doldurup yanımıza scuba veya pompa almadan guzel bır gun geçirebilceğimiz kesin....
fiyatta uygun cıkarsa ve tabıkı turkıyye gelirse oldukça ilgi görüceğine inanıyorum ben......tabıkı ustadlarımız özelliklerini incelemeli ve bizi aydınlatmalı.....
gelsin gorelim deneyelim neymis iyi gorunuyor ,,,
Çok estetik çok. Şu ayarda bir çalışmayı Hatsandan beklemek hayalmi olur acaba???
anlayamıyorum.....
birçok silah fabrikamız var.
forumlarda begenılen kundak modellerı bellı.
tüp hacımleri bellı.
namlu cıkıs hızları bellı.
eeeee. ozaman neden insanların begendıgı bıçımde tüfek yapmıyorlar hem yaylı hemde pcp ler. bu forumda yazılanları dikkate alsalar emınımkı satısları % 500 fırlardı. sizlerde aynı fikirdemısınız.
eeeee. ozaman neden insanların begendıgı bıçımde tüfek yapmıyorlar hem yaylı hemde pcp ler. bu forumda yazılanları dikkate alsalar emınımkı satısları % 500 fırlardı. sizlerde aynı fikirdemısınız.
bütün sektölerde olduğu gibi özelliklede bu yıl olay tamamen tıcari....memnunıyet ve ileri görüş bizim memlekette pek yok...ben günü kurtarayım bu sartlarda bişey üreteyım satayım geçeyim mantığı var....ama bunda fırmalarda kabahatlı değil...şartlar koşullar onu gerektırıyor.....alım gücü zayıf ülkemizde......bu hobiye merak salan 100 kişi varsa kaçtanesinde fx gald. var.. herkez istıyor ama gucu yetmiyor o yuzdende uygun fıyatlı olanları daha cok tercıh edıyor...maleseff
Daha Çok Gösteranlayamıyorum.....
birçok silah fabrikamız var.
forumlarda begenılen kundak modellerı bellı.
tüp hacımleri bellı.
namlu cıkıs hızları bellı.
Yurt içi satışları %500 değil %5000 fırlasa ne yazar yurdumda kaç kişi pcp yi biliyor.Hatsan'ın satış politikası belli zaten yurt dışına üretirim yurt içinede kazanı sıyırıp veririm?
Evanıx gercekten pcp konusunda başarılı ve bu model ile yeni çağın başlangıcını yaptı fakat şu tüpleri 250bar kullanım basıncına auygun olarak üretselerdi ozaman çok daha güzel eksiksiz bir model olucaktı.
süper bir tactical tüfek olmuş da.. yakışıklılığı kadar isabet oranı ve stabilitesi de güzel mi acaba...
Tüfeğe bipod şeklinde 2 mini tüp daha eklenip 1 litreye çıkartılabilirdi. Hacim bence yetersiz kalmış
Görünüm güzel ama diğer haller ne alemde,onu bilmek lazım.
isabet oranı ve gücü konusunda evanix ismi azda olsa bir fikir sahibi yapabilir bizi....