merhaba.Benim çok eski bir tüfeğim vardı huğlu marka namludan kırma.Rahat 15 yıllık var.Çalışıyordu ama her yeri pas tutmuştu.Bende temizlemek için tamamen söktüm her yerini iyice temizledim.Tüfeğin montajını yaptım ancak tüfek kurulmuyor.Acaba ne yapabilirim.Montajda sorun yok herşeyi yerli yerine taktım.Yardımlarınızı bekliyorum.
15 yıllık Huğlu havalım
-
xccc -
19 Mart 2010 16:01
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Eğer sökmeden önce çalışıyordu ve söküldükten sonra arızalandıysa kesinlikle montaj hatası yapmışsınızdır.
-
15 yıllık bir tüfek eski sayılmaz. tüfek namludan kırma derken tek kırmamı, çiftemi ,pozemi belirtmemişsiniz.
-
ufak bir yanlış anlaşılma var tüfek havalı tüfek Sökmeden öncede kurma kolunu 2-3 kez çekince kuruluyordu.Ancak şimdi hiç kurulmuyor.Kurulması için sanırım ufak bir tırnak var tetik tertibatına bağlı o tutmuyor.Ne yapabilirim acaba?
-
Görmeden bir şey söylemek çok zor.
-
tetik tertibatının vs. fotoğraflarını yarın koyarım.ilginize teşekürler.Yanlız bu arada konunun başlığı 15 yıllık huğlu olcaktı.Niye böle olmuş anlamadım.
-
belki temizlediginiz için parçalar arasında boşluk falan olabılır.metal paslandıktan sonra da o pas bazı parcalar arasında bir kalınlık saglar.siz temizlerken aradakı o(eskıden metal=şimdi pas) kalınlıgı da kaldırmış olabılırsınız.tabi bu tamamen tahmin.size başarılar
-
mekanizmayı biraz inceledim kurcaladım ve buldum herkese yorumları için teşekürler.
-
Tüfeğin fotolarını ve söküldükten sonra mekanizma fotolarını çektiyseniz onlarıda görmek isteriz.
Tşk