Merhaba!Torpedo 155imi zaten dürbünlü kullanıyorum ama gez dürbünün alt tarafına baya baskı yapıyor.O yüzden gezi sökmek istiyorum.Acaba nasıl sökebilirim.Birde sökülürse tekrar takılarbilir mi?Cevaplar için şimdiden teşekürler.
Torpedo Dürbün Montajı
-
xccc -
20 Mart 2010 22:47
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Genelde gez tüfek gözvdesine vidalı olur. Montaj vidasını bulabilirseniz sökebilirsiniz.
-
bende öyle düşündüm diğer tüfekte öyleydi ama vida yok acaba içerden mi vidalı?
-
İçeriden vidalı olabilir. Gamo'larda gezin yükseklik ayarını yapan vidayı söktüğünüzde gez tamamen yukarı kalkıyor ve altından montaj vidası çıkıyordu. Benzer bir sistem olabilir.
-
yükseklik ayarı yapan vida sökülmüyor.içten vidalıysa pistonun için oluyor orası onu sökemem asla.yok mudur başa yolu
-
Pistonun içinde değildir. Muhakkak dışarıdan bir yerdendir. İçten derken gezin içini kastetmiştim.
-
ben biraz daha kurcalıyayım öyleyse size yardımlarınız için teşekürler
-
Gezin yükseklik ayarını yaptığınız numaralı diski sonuna kadar gevşetin, yani gezi en yüksek noktasına kadar açın, disk çıkar, gez öne katlanır, gezin altından da bir yay ve iki adet yıldız vida çıkar.
Kolay gelsin.